Român bătut şi incendiat pe străzile oraşului italian Torino! Agresorii nu au fost prinşi

Filon Stan   
în Hotnews
30/10/2017, 17:09
Român bătut şi incendiat pe străzile oraşului italian Torino! Agresorii nu au fost prinşi

Scene groaznice pe străzile oraşului italian Torino! Un român a fost atacat într-un parc al oraşului şi bătut cu sălbăticie. După ce l-au bătut, agresorii l-au stropit cu alcool şi i-au dat foc! Cei care au făcut fapta care a îngrozit Italia sunt acum căutaţi.

Românul a fost atacat noaptea, în cartierul Aurora din Torino, o zonă unde sunt numeroşi imigranţi, potrivit observator.tv. Bărbatul în vârstă de 60 de ani nu avea adăpost şi trăia pe străzile oraşului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Românul bătut şi incendiat în Italia era cunoscut în zonă

Localnicii spun că românul era foarte cunoscut în zonă. Îl cheamă Ghiţă, dar toată lumea îi spunea George. De câteva luni, o bancă din parcul torinez Maica Teresa de Calcutta îi ţinea loc de casă, spune La Repubblica.

Ziarele locale spun că românul a fost atacat de un grup de necunoscuţi. L-au bătut, apoi l-au stropit cu alcool şi i-au dat foc. Martorii susţin că au văzut mai mulţi indivizi fugind, dar niciunul nu a putut fi identificat.

Românul a fost găsit în stare foarte gravă, cu arsuri inclusiv pe faţă. A fost transportat la Spitalul San Giovanni Bosco din Torino, unde a fost intubat. Acum este la reanimare, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire. Poliţiştii italieni încearcă să dea de urma agresorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×