Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat actriței

Victor Anghel   
în Stiri mondene
23/12/2018, 12:07
Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat actriței GALERIE FOTO
Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat actriței

Cunoscuta actriță Rodica Popescu Bitănescu a fost la un pas de moarte în urmă cu ani buni, iar în cadrul unui interviu cu totul și cu totul special, ea a povestit tot ce i s-a întâmplat. La un moment dat, vedeta a afirmat despre colegii de la teatru cu care era: toţi veneau şi mă păzeau, că şi-au dat seama că pot să mor.

În timpul mărturisirilor, îndrăgita artistă l-a avut alături de ea pe soțul său, care foarte rar a apărut în public. Actriţa e căsătorită cu Mircea Bitănescu de mai bine de 40 de ani.

Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte din cauza cafelei

În preajma Ajunului, Rodica Popescu Bitănescu a acceptat provocarea de a împărtăși câteva dintre secretele neștiute din viața ei. Printre acestea se numără și un episod nu tocmai fericit din viața ei, pe care l-a trăit după ce a băut o cantitate de cafea puternică.

„Eram într-o deplasare cu teatrul la Zimnicea şi m-am dus la o colegă într-o cameră de hotel şi m-a tratat cu un nes rece. L-am băut, că era cald vara. Am mers la alta, mi-a dat şi ea o cană de cafea, atâta mare, am băut-o şi pe aia, eu fiind ageamie la cafele. Mă duc la cealaltă după un timp, mă tratează iar cu o cafea mai rece şi am băut cam cum ar fi vreo nouă cafele naturale, în aproximativ trei sferturi de oră. După care am plecat la teatru şi aveam nişte nervi, eu care sunt un om civilizat aşa, aveam nişte draci în mine, nu ştiu de unde. Aveam matineu şi mă enervau toţi, îmi venea să mă iau de cineva, după aia, seara, nervii crescuseră rău”, a rememorat Rodica Popescu Bitănescu în cadrul unui interviu oferit Oanei Turcu.

Vedeta a povestit că a fost vegheată de colegii de breaslă o noapte întreagă și se temeau că va muri.

„Plecăm toţi să mâncăm, dar eu aş fi plecat la hotel. «Nu, nu, stai la masa, Rodica!» Şi face prostia să mă invite unul la dans, un coleg. Şi era vals. Şi când m-a învârtit de două ori, sigur că eu făcusem o tensiune îngrozitor de mare. Eu nu mi-am dat seama de aia aveam nervii aia. Şi când m-a învârtit, am zis: «Vreau să plec la hotel, că am nişte nervi…» Şi m-am dus la hotel şi m-am întins. Şi, cum stăteam pe pat, îmi sărea când o mână, când un picior. Şi atunci eu am vrut să aţipesc. Era trei noaptea, veneau pe rând toţi şi mă păzeau, că şi-au dat seama că pot să mor. Toţi ziceau: «Tensiune mare. Şi, la un moment dat, aţipesc. Şi vine o tâmpită de actriţă: «Ce faci, mamă, dormi?!» Mă, când m-a întrebat, am vrut să o omor, pentru că m-a trezit din somnul ăla… Şi mi-a spus lumea după aia: «Rodica, dar puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut!»”, a mai povestit îndrăgita actriță.

Emisiunea în care va rula întreg interviul actriței Rodica Popescu Bitănescu va începe la 15:45 la Antena Stars.

Rodica Popescu Bitănescu și soțul ei, Mircea, în cadrul unui interviu televizat

Soțul actriței Rodica Popescu Bitănescu, mărturii surprinzătare

Provocat în cadrul unui interviu, oferit anul trecut, Mircea Bitănescu a acceptat să dea replici la cinci întrebări ale căror răspunsuri le ştie doar de el. Printre acestea se numără şi aceea dacă ar încasa un glonţ pentru Rodica Popescu Bitănescu.

„Felul ei de a fi, e foarte tonică. (…) Nu, nu sunt sigur că m-a crezut mereu unde sunt. Probabil sunt multe lucruri pe care nu le-am făcut. Un glonţ? Da, da… aş face asta”, a spus Mircea Bitănescu anul trecut în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×