Robin Hood de România! A furat un milion de euro şi i-a dat săracilor!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
21/12/2017, 13:10
Robin Hood de România! A furat un milion de euro şi i-a dat săracilor!

O femeie din Zlatna, angajată a unei agenţii CEC, a şocat întreaga ţară când a furat un milion de euro de la locul de muncă şi a donat întreaga sumă unor oameni nevoiaşi şi mai multor biserici! Acum, şi-a aflat sentinţa!

Fosta angajată a Agenţiei CEC din Zlatna, Elena Meteşan, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu executare pentru delapidare. Femeia a povestit procurorilor că a vrut să se răzbune pe bancă. Mai mult, fosta angajată CEC a donat banii unor săraci şi Bisericilor.

Robin Hood de România! A furat un milion de euro şi i-a dat săracilor!

Femeia a declarat în faţa anchetatorilor că acei clienţi ai băncii, de la care a luat banii, vor fi oricum despăgubiţi. Totodată, a adăugat femeia, nici nu a dorit să se îmbogăţească, întrucât a donat banii sustraşi către biserici şi către săraci.

Motivul pentru care a dorit să se răzbune pe bancă ar fi acela să era nemulţumită de condiţiile de muncă, de modul în care a fost tratată de superiori şi de salariul primit. „Scopul urmărit de către inculpata Meteşan Elena a fost în primul rând de sabotare a activităţii CEC, inculpata considerând că nu a fost apreciată corespunzător de către conducerea unităţii şi în mod subsidiar de obţinerea unor foloase de natură financiară”, se afirmă în motivarea deciziei de la Tribunalul Alba.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×