Robert Turcescu participă la Eurovision 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/02/2015, 13:29
Robert Turcescu participă la Eurovision 2015

Robert Turcescu revine în muzică. La câteva luni după s-a retras din presă, după ce a mărturisit că a fost ofiţer acoperit, el îşi urmează visul în muzică şi a trimis o piesă pentru Eurovision 2015.

Potrivit iasiclick.ro, Jurnalistul Robert Turcescu participă, din nou, la Eurovision. După ce, în anul 2013, a intrat în finala naţională, dar a pierdut în faţa lui Cezar Ouatu, Turcescu îşi încearcă din nou norocul la prestigiosul concurs şi s-a înscris cu o melodie la Eurovision 2015.

Duminică a fost ultima zi în care artiştii au putut trimite piese, din care doar 12 vor merge mai departe. Nu mai puţin de 100 de melodii vor fi analizate de juriu, iar printre cei care vor să participe la Eurovision 2015 se numără: Voltaj, Nicola, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Luminiţa Anghel, Ozana Barabancea, Trooper, Amna feat. Glance, trupa Băieţii sau membrii fostei trupe Rednex.

Melodia câştigătoare va fi aleasă în data de 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova. Pe site-ul oficial al competiţiei Eurovision România 2015, eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×