Robert Negoiţă, ales şef al PSD Bucureşti cu UNANIMITATE de voturi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/09/2015, 20:47
Robert Negoiţă, ales şef al PSD Bucureşti cu UNANIMITATE de voturi

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a fost ales joi, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti. Edilul Sectorului 3 a fost singurul candidat pentru conducerea PSD Bucureşti, el înlocuind-o în această funcţie pe Ecaterina Andronescu.

Robert Negoiţă a spus că nu este adevărat că PSD apără corupţii, arătând că partidul doreşte o curăţare a societăţii româneşti de corupţie.

„Am văzut voci care spun că PSD apără corupţii, ceea ce nu este adevărat, PSD, ca întrega societate, îşi doreşte o curăţare a societăţii româneşti de acest fenomen care se numeşte corupţia. Asta este o operaţie, e adevărat, când medicul taie, mai greşeste şi mai ia şi din zona bună, dar, în speranţa că medicul devine din ce în ce mai specializat şi taie mai bine, nu este niciun argument să nu spunem mai apăsat că PSD îşi doreşte o Românie curăţată de corupţi. Cu cât mai repede ne curăţăm de corupţi, cu atât mai bine pentru România”, a afirmat Robert Negoiţă în discursul său la şedinţa Organizaţiei PSD Bucureşti.

Edilul a amintit că obiectivele sale dar şi ale PSD sunt „o administraţie eficientă şi lupta împotriva corupţiei”.

Acesta a arătat că trebuie ca partidul să-şi propună ca obiectiv schimbarea de mentalitate, arătând că sunt prea mulţi demagogi care nu pot să spună nici două lucruri pe care să le fi făcut pentru România.

„Ne propunem un obiectiv: schimbarea de mentalitate. Este cel mai greu, dar este şi cel mai important, este obiectivul nostru de a încerca să influenţăm în bine. Prea mult am fost conduşi de demagogi care vorbesc frumos, fac glume, sunt sociabili şi care nu ştiu să scrie două lucruri pe care le-au făcut pentru România şi pentru comunitatea care i-a pus în funcţii. E nevoie să ştim să ne alegem bine liderii”, a precizat Negoiţă.

„Cred că este bine pentru noi toţi, nu este ceva greşit să vorbim frumos, să fii un bun orator, dar nu este suficient. Ce ai făcut până acum, eşti parlamentar, eşti ales local? Cred că vrăjeala nu ţine nici de foame şi nu ne putem îmbrăca cu vrăjeala”, a adăugat Negoiţă.

Noul şef al PSD Bucureşti a propus o întâlnire cu PNL pentru a discuta despre situaţia bucureştenilor la iarnă.

Organizaţia PSD Bucureşti s-a reunit joi, la ora 18.00, la Palatul Parlamentului, pentru a-şi alege noua conducere, singurul candidat înscris fiind primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, în timp ce Ecaterina Andronescu nu şi-a anunţat intenţia de a candida.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×