Robert De Niro divorțează de Grace Hightower, după 20 de ani de căsnicie

Maria Cristina  
înStiri mondene
21/11/2018, 12:54
Robert De Niro divorțează de Grace Hightower, după 20 de ani de căsnicieGALERIE FOTO
Publicația americană Page Six a fost prima care a dat nefericita veste. Acestea fiind spuse, separarea nu a fost făcută oficial de către câștigătorul premiului Oscar, dar sursele  asigură că Rober De Niro o va anunța în săptămânile viitoare.

Robert De Niro și Grace Hightower divorțează! Atât de neașteaptată această veste. După o lungă căsnicie, Robert De Niro și soția sa Grace Hightower au decis să pună capăt mariajului lor de mai bine de două decenii. Cei doi sunt împreună, de fapt, de aproape 30 de ani, iar toată lumea a crezut că relația și căsnicia lor va fi pentru totdeauna.

Publicația americană Page Six a fost prima care a dat nefericita veste. Acestea fiind spuse, separarea nu a fost făcută oficial de către câștigătorul premiului Oscar, dar sursele  asigură că Rober De Niro o va anunța în săptămânile viitoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Robert De Niro divorțează după 20 de ani de căsnicie

Speculațiile că cei doi nu se mai înțeleg au apărut pentru că Grace s-a prezentat la câteva evenimente fără soțul său.  De Niro și Grace s-au despărțit. Și el a fost singur la câteva evenimente în această vară, iar zvonurile s-au adeverit acum.  După cum știu și fanii, actorul și fosta însoțitoare de zbor s-au căsătorit în 1997, după aproape 10 ani de relație.

De Niro și Grace au vrut să divorțeze la 2 ani după căsătorie

Robert De Niro și Grace Hightower au decis să pună capăt căsniciei de 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii. Un băiat (20) și o fetiță (6).

Robert De Niro și Grace Hightower au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani, Elliot, și o fetiță de șase ani, Helen Grace. Acum nu este prima oară când depun actele de divorț. De fapt, ei au vrut să se despartă la doi ani după căsătorie, în 1999, dar în cele din urmă s-au împăcat și au avut chiar și o ceremonie de reînoire a jurămintelor, în 2004.

De Niro este o legendă la Hollywood! Actor, regizor și producător, Robert De Niro este unul dintre cei mai talentați și influenți cineaști din lume. A câștigat premiul Oscar de două ori pentru interpretarea rolurilor din „Naşul: Partea II” (1975) şi „Taurul furios/ Raging Bull” (1981).

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×