Rita Ora, topless pe yacht cu iubitul

Maria Cristina   
în Stiri mondene
12/06/2018, 10:54
Rita Ora, topless pe yacht cu iubitul GALERIE FOTO
Mandatory Credit: Photo by Madison McGaw/BFA/REX/Shutterstock (9342579bl)

Rita Ora, topless pe yacht cu iubitul – Cântăreața a mers cu iubitul său, Andrew Wyatt, într-o vacanță în Italia. Cei doi au ieșit cu yacht-ul pe Mediterană să se relaxeze și să se bronzeze, iar frumoasa artistă a renunțat la sutien. Diva muzicii pop, în vârstă de 27 de ani, fără nicio inhibiție își schimbă mai multe sutiene și își admiră frumoșii nuri alături de el..

Rita Ora, topless pe yacht cu iubitul

Cântăreața a fost surprinză de paparazzi în ipostaze puțin cam „HOT”. Alături de iubitul său, Rita îi arată sânii, fiind extrem de provocatoare și senzuală.

Rita Sahatçiu Ora este o cântăreață, compozitoare și actriță britanică de origine kosovară. Albumul său de debut, „Ora”, a debutat pe poziția #1 în Marea Britanie, și conține single-urile number-one „R.I.P.” și „How We Do”.

A recunoscut că este bisexuală

Rita Ora, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că pentru noul său single,  Girls”, s-a lăsat inspirată de propria sa viață, iar versurile sunt pe cât se poate de grăitoare: „Îmi place să sărut fetele, fetele, fetele/Vin Roșu, îmi place să sărut fetele, fetele, fetele/ Sunt deschisă/ Sunt 50/50, n-o să mă ascund niciodată”. De asemenea, artista a mărturisit că și melodia lui Katy Perry, „I kissed a girl”, a fost o altă sursă de inspirație: Cântecul lui Katy Perry mi s-a părut foarte distractiv și am vrut să fac și eu ceva tot în acea zonă. Pentru melodia asta au lucrat patru fete foarte sexy. Mi-am dorit să aduc aceste femei puternice împreună într-o colaborare.”

Și pentru a elimina orice suspiciune, Rita Ora, care are o relație cu artistul Andrew Watt, a declarat cu dezinvoltură pentru publicația Mirror: „Am spus că sunt 50/50, dacă eram 70/30…Sunt 50/50 și nu voi ascunde asta. Nu voi ascunde cine sunt cu adevărat. Fac ce vreau și așa va fi întotdeauna! N-am mai fost niciodată atât de deschisă în cariera mea. Sunt foarte mândră de susținerea pe care am primit-o de la toți cei care au colaborat cu mine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×