Ultima găselniţă în materie de frumuseţe: rinoplastia instant! Ce îşi introduc femeile în nas!

Filon Stan   
în Galerie foto
15/11/2017, 16:28
Ultima găselniţă în materie de frumuseţe: rinoplastia instant! Ce îşi introduc femeile în nas! GALERIE FOTO

Multe persoane sunt nemulţumite de felul în care arată. Ba că sunt prea plinuţe, ba că sunt prea slabe, ba că au nasul borcănat. Acestea din urmă au acum o metodă foarte ieftină şi eficientă, însă medicii nu sunt de acord deloc cu ea! Este de fapt un fel de rinoplastie făcută acasă, dar nu este permanentă. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Femeile îşi introduc în nări mici pene de silicon pentru a le forma un nas mai ascuţit, asociat cu aspectul european. Nasurile vestice sunt considerate mai atrăgătoare.

Rinoplastie instant! Penele de silicon sunt reglate cu un dispozitiv special

O operaţie de rinoplastie este costisitoare, aşa că multe femei aleg această metodă, mult mai ieftina. Penele de silicon, lungi de 2-3 centimetri, sunt introduse în nări şi apoi potrivite cu un dispozitiv special în poziţia ideală, adică înclinate la 45 de grade.

Totuşi, specialiştii ORL nu recomandă folosirea acestor accesorii, deoarece pot provoca traume permanente nasului. Dispozitivul exercită o presiune nenaturală asupra cartilajului nasului şi a membranei care îl căptuşeşte. Astfel, folosirea repetată poate provoca ulceraţii, care se pot infecta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×