Ricky Martin, apel disperat după trecerea uraganului Maria! Nu mai are nicio veste de la el…

Filon Stan   
în Hotnews
29/09/2017, 00:00
Ricky Martin, apel disperat după trecerea uraganului Maria! Nu mai are nicio veste de la el…

Ricky Martin este disperat! Nu a mai primit nicio veste de la fratele său, care se afla în Puerto Rico în momentul când insula a fost lovită de uraganul Maria. Şi Jennifer López îşi caută rudele. Vedeta nu mai poate lua legătura cu verii ei aflaţi în Puerto Rico.

Celebrul cântăret Ricky Martin a dezvăluit pe Instagram că nu a mai reuşit de câteva zile să ia legătura cu fratele lui, aflat în Puerto Rico, insula grav afectată de trecerea uraganului Maria. Artistul a postat mai multe mesaje pe Instagram, inclusiv un video în care cere ajutorul fanilor săi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ricky Martin nu este singura vedetă care nu îşi găseşte rudele

„Sunt frustrat, nu am mai putut vorbi cu fratele meu, nu ştiu unde este. Şi ştiu că nu este singurul care are astfel de probleme. Sunt mulţi oameni care trăiesc în alte ţări, sau chiar pe insula, care nu au mai putut vorbi cu familile lor din cauzaproblemelor c u telecomunicaţiile. Însă vreau să va spun că sunt fericit şi recunoscător pentru toată dragostea pe care am primit-o pe YouCaring – site-ul unde cântăreţul a pus bazele unui fond de ajutorare a victimelor din Porto Rico. Ne-am atins obiectivul, însă este nevoie de mult mai mult pentru că sunt multe lucruri de făcut. Încă mai avem nevoie de ajutor. Un dolar pe care îl donaţi este un dolar pe care îl donăm victimelor”, spune artistul.

Clipul nu se rezumă doar la dispariţia fratelului său, Ricky Martin lansând un apel pentru ajutorarea tuturor celor afectati de această catastrofă naturală. „Vreau să mulţumesc celor care au donat pentru Porto Rico. Încă avem nevie de ajutor. Chiar şi un dolar donat poate ajuta, deoarece avem atâtea de făcut, după trecerea uraganului”, a spus cântăreţul.

Ricky Martin nu este singura vedetă disperată. Jennifer López nu mai are nicio veste de la verii ei, aflaţi tot în Puerto Rico. Cântăreaţa americană de origine portoricană a anunţat la New York că donează 1 milion de dolari organizaţiilor implicate în reconstrucţia insulei Puerto Rico, devastată de uraganul Maria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×