Richard Gere, prima apariţie oficială alături de noua lui iubită, cu 34 de ani mai tînără

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/11/2015, 16:48
Richard Gere, prima apariţie oficială alături de noua lui iubită, cu 34 de ani mai tînără GALERIE FOTO

La 66 de ani, Richard Gere iubeşte din nou, actorul prezentându-şi iubita în mod oficial la premiera filmului „Time Out of Mind” care a avut loc la Madrid. Femeia împreună cu care este acum celebrul actor american se numeşte Alejanda Silva, este originară din Spania şi are 32 de ani.

Cei doi au pozat împreună pe covorul roşu, iar Alejandra a părut intimidată de atenţia de care a avut parte când şi-a făcut apariţia de mână cu unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi. Cei doi au schimbat multe priviri şi zâmbete, iar tânăra femeie nu a ezitat să-şi sprijine capul de pieptul iubitului ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Alejandra este cunoscută în Spania ca o socialite, face parte din artistocraţia spaniolă şi este apropiată de familia regală spaniolă. Ea are un fiu dintr-o căsătorie anterioară, iar relaţia ei cu Richard Gere durează de aproximativ 1 an.

În urmă cu 2 ani, Richard Gere s-a despărţit de Carey Lowell împreună cu care un fiu şi cu care a fost căsătorit timp de 12 ani.

Sursă: www.viva.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×