Revelion 2019 la Căciulata sau în Dubai? 25 de idei și tarife pentru Revelion

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
01/11/2018, 11:26
Revelion 2019 la Căciulata sau în Dubai? 25 de idei și tarife pentru Revelion GALERIE FOTO
Revelion 2019 la Căciulata sau în Dubai. 25 de idei și tarife pentru Revelion

Revelionul 2019 se apropie cu pași repezi și tot omul se gândește deja unde, cum, cu cine va sărbători noaptea dintre ani. Unii și-au stabilite deja locul și anturajul în care vor întâmpina Anul Nou 2019, alții, majoritatea, încă mai fac socoteli. Pentru aceștia FANATIK prezintă o paletă largă de oferte, de la Căciulata la Dubai.

La ce vă gândiți în primul rând atunci când porniți în căutarea ambientului de Revelion? La prietenii cu care ați vrea să fiți, la meniul pe care ați vrea să-l consumați, la muzica pe care ați vrea să o ascultați, la banii pe care sunteți dispuși să-i cheltuiți? Probabil că latura financiară vă preocupă cel mai mult, nu-i așa? Pentru majoritatea românilor contează prețul cu care, la propriu, își pot asigura o noapte frumoasă de Revelion.

Revelion 2019 la Căciulata sau în Dubai? 25 de idei și tarife pentru Revelion

Începem turul nostru chiar de la Căciulata, „localitate componentă a orașului Călimănești din județul Vâlcea, Oltenia, România”, după cum ne spune Wikipedia. Ofertele, în abundență, pornesc de pe la 1.500 de lei de persoană pentru un sejur de 5 zile (28 decembrie – 2 ianuarie) într-un hotel de 2 stele, pensiune completă, dar fără masa de Revelion și transport. Masa de Revelion v-o puteți asigura, începând de la 380 de lei de persoană, la oricare hotel sau pensiune care o organizează.

Revelion 2019 - Căciulata, la hotelul cu același nume
Revelion 2019 – Căciulata

Ca să plecați asigurați complet, puteți alege un hotel de 3 stele în Căciulata, care oferă un sejur de 3 zile (30 decembrie – 2 ianuarie), cu pensiune completă (meniu fix), masa de Revelion, masa de carnaval pe 1 ianuaria seara, acces la toate facilitățile hotelului, dar fără transport. Prețul minim: 1.540 de lei de persoană.

Bran, Valea Prahovei, Poiana Brșov – pentru toate buzunarele

Dacă urcăm la Bran, oferta începe de la 1.250 de lei de persoană pentru 4 zile (29 decembrie – 2 ianuarie), cazare în cameră dublă, mic dejun, sărbătoare câmpenească pe 31 decembrie, masă de Revelion, masă de carnaval pe 1 ianuarie, fără transport, în vilele unui complex hotelier de 3 stele. Mai sus, la Moeciu, mai exact în Cheile Grădiștei, oferta pornește, în hotel sau vilă de 3 stele, de la 1.115 lei de persoană pentru 3 zile (30 decembrie – 2 ianuarie), cameră dublă, mic dejun și masă de Revelion, fără transport.

Revelion 2019 - Castelul Bran, iarna
Revelion 2019 – Bran

Pe Valea Prahovei tarifele sunt la fel de îmbietoare, într-o locație de 3 stele (hotel, vilă, pensiune), sejurul de 3 zile, cu mic dejun, masă de Revelion și „dineu specific de Anul Nou” pe 1 ianuarie, fără transport, plecând de la 1.300 de lei de persoană. În plus, sunt hoteluri care asigură cu mijloace proprii transportul la și de la pârtiile de schi.

Revelion 2019 - Valea Prahovei, Predeal, pârtia de schi
Revelion 2019 – Valea Prahovei, Predeal

Lăsăm Valea Prahovei în urmă și urcăm în Poiana Brașov, „vârful” tarifelor de sezon. Cunoscută, dorită, vestită, stațiunea aflată la 14 km mai sus de Brașov ne întâmpină cu oferte care pornesc de la 1.825 de lei de persoană (dar care, atenție, sunt valabile ACUM, până în 20 decembrie!) pentru „5 nopți de cazare în cameră dublă vintage (29 decembrie – 3 ianuarie), cu demipensiune și cina festivă de Revelion cu DJ și meniu open-bar”, am încheiat citatul/oferta mot-a-mot a unui hotel de 3 stele.

Revelion 2019 - Poiana Brașov, numărul 1 în topul prețurilor
Revelion 2019 – Poiana Brașov

Bucovina, all-inclusive tentant

O regiune de vis a României, care vă poate oferi un Revelion de neuitat este Bucovina și am ales să vă prezentăm un o variantă all-inclusive a celui mai mare hotel din Gura Humorului, cu mențiunea că în zone sunt zeci de pensiuni care au prețuri mai mici, dar și servicii în conformitate cu acestea. Sejurul de 5 zile/4 nopți începe, la alegere, în 29 sau 30 decembrie și cuprinde o petrecere de Ignat, cu toate „porcăriile” zonei, de la bulz din brânză de burduf la pomana porcului, udate din belșug cu afinată, țuică fiartă și vin roșu (fiert) sau alb, o mega-petrecere de bun-venit a Anului Nou în noaptea cea mare dintre 2018 și 2019, mare carnaval mare în prima seară a noului an și o cină câmpenească în ultima zi. Nu mai amintim de celelalte mese, mic dejun sau prânz, doar e all-inclusive, dar amintim că gazdele din Bucovina asigură programe speciale pentru copii, separat de părinți, acces gratuit în zona SPA, adică saună finlandeză, saună turcească, jacuzzi şi salină cu sare adusă de la salina Praid. Pentru aceste 5 zile fără nicio grijă în afară de distracție, tariful este de 2.400 de lei de persoană.

Revelion 2019 - Bucovina, Gura Humorului, Catedrala patriarhală
Revelion 2019 – Bucovina, Gura Humorului

Mai jos, în „Moldova cea bătrână”, cum spun versurile unui cântec al lui Mircea Vintilă, la Târgu Neamț, cel mai cunoscut hotel, așezat „strategic”, la poalele dealului de pe care veghează de secole Cetatea Neamțului, oferă pachet de 3 zile (30 decembrie – 2 ianuarie), cu demispensiune, masă de Revelion, carnaval de 1 ianuarie, la 1.150 de lei de persoană, din care 380 de lei sunt alocați petrecerii din noaptea de Anul Nou.

Revelion 2019 - Bucovina, Târgu Neamț, motel „Casa Arcașului”
Revelion 2019 – Bucovina, Târgu Neamț

La „priateli” bulgari ofertele sunt excelente

Ofertele de Revelion din țară sunt cu miile, pentru toate gusturile și toate buzunarele. FANATIK v-a prezentat, orientativ, câteva zone dintre cele mai căutate, dar să vedem acum ce găsim dacă ieșim din țară. Cea mai la îndemână destinație este Bulgaria. Începând de la istoricul Balcic, pe malul Mării Negre și până la cea mai modernă stațiune de schi din țară, Bansko, vecinii de la sud ne oferă Revelioane de la un incredibil preț de 485 de lei de persoană, și vorbim de sejururi de câte 4 zile/3 nopți! Nu trebuie uitate nici hotelurile din Arbanassi, Albena, Varna sau Veliko Târnovo. Un sejur cu „mic dejun bufet, cină festivă de Revelion cu meniu bogat, program folcloric, muzică live, dans, artificii și petrecere cu DJ, mic dejun târziu pe 1 ianuarie 2019, dulciuri pentru copii, loc de joacă amenajat pentru copii, acces la saună uscată, saună umedă, jacuzzi, acces internet wireless, parcare securizată, early check-in, late check-out” (așa scrie mot-a-mot în ofertă), pornește de la 760 de lei de persoană pentru 3 nopți, 880 de lei pentru 4 nopți și 890 de lei pentru 5 nopți.

Revelion 2019 - Bulgaria, Bansko, cea mai modernă stațiune de ski din țară
Revelion 2019 – Bulgaria, Bansko

O ofertă interesantă vine tocmai din Malta, de la un hotel de 4 stele, din orașul Qawra, care conține 6 zile/5 nopți cu mic dejun, cu acces gratuit la toate facilitățile stabilimentului, avion, taxe de aeroport, transport aeroport-hotel și retur asigurat, asigurare medicală, gala Dinner de Revelion (la un restaurant de 5 stele), asistență turistică în limba română, la un preț de 2.625 de lei de persoană.

Revelion 2019 - Malta, Qawra, mister și istorie
Revelion 2019 – Malta, Qawra

Austria îmbie schiorii cu prețuri începând de la 788 de lei sejurul de o săptămână, dar, atenție!, fără masa de Revelion, pe care v-o puteți rezerva la fața locului, cu prețuri începând de la 680 de lei de persoană.

Dubai, numai pentru portefele „dolofane”…

Mergând mai departe de casă, încheiem cu ofertele de Revelion din Dubai. Pachetele turistice de la 4 la 7 nopți încep de la 2.818 lei de persoană, dar atenție, fără masa de Revelion (preț minim 900 de lei). Un sejur complet la un hotel de 3 stele, avion + taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel și retur, 8 zile/7 nopți de cazare, mic dejun, acces gratuit la toate facilitățile locației, asistență turistică în limba română, asigurare medicală, transfer la plajă, cină festivă de Revelion ajunge la o sumă pe care nu orice român și-o poate permite: 5.385 de lei. De perosană… Lăsând la o parte faptul că și în România puteți găsi „oferte” la acest preț, FANATIK vă urează navigare plăcută pe net după cea mai potrivită ofertă de Revelion pentru dumneavoastră. Sunt zeci de mii!

Revelion 2019 - Dubai, feerie pentru portofele „dolofane”
Revelion 2019 – Dubai

„Tot farmecul revelionului stă în cârnaţi şi caltaboşi” – Gustave Flaubert

„Anul nou reprezintă un eveniment anual nevinovat, fără nici un folos vădit pentru nimeni, cu excepţia de a fi un motiv pentru chefuri monstruoase, apelative prieteneşti şi făgăduieli gratuite” – Mark Twain

„Aș vrea să fie Revelionul în fiecare seară deși cred că aș obosi până-n primăvară…” – Ion Băieșu

În București veți găsi o sumedenie de oferte pentru Revelion, dintre care FANATIK vă prezintă numai câteva, așa, orientativ. Prețul este pentru o persoană.

  • Berăria Germană                320-420 de lei
  • Bolta Rece                            405 lei
  • Berăria H                               450-750 de lei
  • Palatul Ghica Tei                 490 de lei
  • Hanu’ Berarilor                    520 de lei
  • Caru’ cu bere                       525 de lei
  • Intercontinental                  690 de lei
  • Minerva                                 700 de lei
  • Athenee Palace Hilton       800 de lei
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×