Rețeta perfectă de găluște! Sunt cele mai pufoase și gustoase! Supa cu găluşte este o supă uşoară ce nu ar trebui să lipsească dintr-o masă completă. De asta, am căutat până am găsit cea mai bună reţetă.
GALERIE FOTO GĂLUȘTE
INGREDIENTE
500 g tacamuri de pasare
o rădăcină păstârnac
o rădăcină mică țelină
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- 301 rotiri gratuite la 20 Dazzling Hot, fără depunere pe Superbet
un morcov
o ceapă
o foaie dafin
o legatura patrunjel
sare și piper după gust
Pentru găluște:
2 ouă
7 linguri griș
o lingură ulei
sare
MOD DE PREPARARE
Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spumă în oală. Se adună spumăşi se adaugă legumele curăţate şi tocate bucăţi mari, dafinul şi codiţele de pătrunjel. Seasezonează cu sare şi piper şi se fierbe până când legumele şi carnea sunt pătrunse.
. în acest timp, se freacă ouăle cu ulei şi cu sare, apoi se adaugă grișul în ploaie, până ajunge laconsistentă unei smântâni groase. Cu o lingură încălzită în supă, se ia din compoziţie și seadaugă găluştele în supă.
Se acoperă oala şi se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se opreşte focul. înainte de servire, se toacă pătrunjel proaspăt.