Restaurante închise pe bandă rulantă pe litoral

în Stiri de ultima ora
29/05/2018, 19:33
Restaurante închise pe bandă rulantă pe litoral

Restaurante închise pe bandă rulantă la malul Mării Negre. Ce au găsit inspecorii OPC în aceste restaurante întrece orice imaginație. Scandal monstru în stațiunea Eforie Nord, unde mai multe locații au fost închise.

Comisarii din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor din Constanța au pus lacătul pe ușile mai multor restaurante. Ei au gpsit marfă nesigură, mizerie, proceduri periculoase, cât și lipsa mai multor obiecte necesare.

La  restaurantul Benida s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii și a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei. De asemenea, inspectorii au fost în control și la restaurantul Eficient, unde s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii și a fost aplicată o sancțiune în valoare de 10.000 de lei. Tot aici au fost distruse ciorbe și materii prime (42 kg). De menționat este faptul că, reprezentanții localului au primit consiliere și îndrumare anul trecut, dar se pare că au revenit la vechile ”îndeletniciri” sau, de fapt, nu au remediat nimic, potrivit replicaonline.ro, citat de cancan.ro.

Terasa Rubi este, de asemenea, pe lista „neagră”. Aici au fost  distruse 14,85 kg de marfă și au fost depistate proceduri și produse cu potențial periculos.  Situația nu a fost alta nici la localul Shaormania, unde a fost aplicată o amendă de 5.000 de lei și activitatea a fost oprită temporar. Aici au fost depistate proceduri și produse cu potențial periculos.

Și la Fast Food-ul cu preparate din pește și fructe de mare a fost oprită activitatea și s-a dat o amendă în valoare de 10.000 de lei. În total a fost oprită activitatea a 8 localuri, au fost aplicate amenzi în valoare de 70.000 de lei și au fost retrase peste 100 kg de produse.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×