Cum arată primul restaurant aflat la cinci metri în mare! Unde puteţi mânca printre peşti!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
08/11/2017, 12:23
Cum arată primul restaurant aflat la cinci metri în mare! Unde puteţi mânca printre peşti! GALERIE FOTO

Veţi putea mânca printre peşti, în Europa! Primul restaurant subacvatic de pe continent se va deschide în Norvegia. Localul va fi amplasat pe coasta de sud a Norvegiei şi va avea intrarea pe uscat, dar va continua sub apă, la o adâncime de 5 metri. 

Restaurantul va avea 100 de locuri şi va permite clienţilor să vadă viaţa marină. De altfel, acesta va funcţiona şi ca centru de cercetare marin şi ca recif artificial pentru midii, scrie Mediafax. În timp ce clienţii vor mânca, cercetătorii din staţia de cercetare vor studia viaţa peştilor, în special comportamentul în funcţie de sezon.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Restaurant sub apă în Norvegia! Locaţia va fi finalizată în anul 2019

„Este mai mult decât un acvariu. Structura este gândită astfel încât să se integreze perfect în mediul marin la 5 metri sub apă”, au declarat reprezentanţi ai firmei Snøhetta care se ocupă de design.

Clădirea va purta denumirea Under, iar construcţia va începe în februarie 2018 şi se va finaliza la începutul anului 2019, anunţă reprezentanţii firmei care va construit clădirea unicat în Europa. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×