Respins de Klaus Iohhanis, tânărul Ilan Laufer va lucra pentru Viorica Dăncilă. Ce funcție va ocupa!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 19:03
Respins de Klaus Iohhanis, tânărul Ilan Laufer va lucra pentru Viorica Dăncilă. Ce funcție va ocupa!
Acesta a fost preluat de premier, ocupând funcția de consilier onorific, funcție neremunerată

După ce a fost propus de PSD pentru a prelua Ministerul Dezvoltării, tânărul Ilan Laufer a fost respins de președintele Klaus Iohannis, dar recuperat de Viorica Dăncilă. Acesta a fost preluat de premier, ocupând funcția de consilier onorific, funcție neremunerată.

De altfel, Ilan Laufer a mai lucrat pentru Guvern în funcția de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în intervalul 2013-2014. Acesta a ocupat funcția inclusiv în mandatul de ministru delegat în Cabinetul Ponta al fostului său șef, Florin Jianu, cel care și-a dat demisia din Guvernul Grindeanu, în contextul scandalului politic cu privire la schimbarea Codului Penal prin OUG.

Ilan Laufer va lucra pentru Viorica Dăncilă, după ce a fost respins de Klaus Iohannis

Politicianul, din vara anului 2017, până spre finalul lunii ianuarie 2018, a deținut funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, când a fost schimbat în momentul retragerii lui Mihai Tudose din postul de prim-ministr.

Respins de Klaus Iohhanis, tânărul Ilan Laufer va lucra pentru Viorica Dăncilă. Ce funcție va ocupa!
Ilan Laufer a mai lucrat pentru Guvern în funcția de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism

Laufer este fondatorul și coordonatorul programului SmartStartUSA, unicul program privat din România care urmărește făurirea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului și internaționalizării companiilor cu capital românesc, dar și cu acces pe piața Statelo Unite ale Americii.

Laufer va ocupa funcția de consilier onorific al premierului României

Vă reamintim că după ce Laufer a fost respis de liderul de strat, a reacționat dur, acuzându-l pe președinte de antisemitism. ”Consider că refuzul lui Klaus Iohannis de a mă numi pe mine în funcţia de ministru este o nouă dovadă de antisemitism. A iniţiat acţiuni de urmărire penală pentru Viorica Dăncilă după vizita acesteia în Israel. Am informaţii că ar trebui să mă aştept şi eu la acelaşi lucru.

Respins de Klaus Iohhanis, tânărul Ilan Laufer va lucra pentru Viorica Dăncilă. Ce funcție va ocupa!
Politicianul, din vara anului 2017, până spre finalul lunii ianuarie 2018, a deținut funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri

A blocat şedinţa comună de guvern Romnânia-Israel. Domnul Iohannis i-a promis lui Angela Merkel că va face tot posibilul să blocheze mutarea ambasadei Israelului la Ierusalim. Recunosc că în ultima perioadă am încercat să contribui la o bună relaţie între Tel Aviv şi România, ceea ce l-a deranjat foarte mult pe Klaus Iohannis şi trebuie să plătesc pentru acest lucru”, a spus Laufer, în acel moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×