A renunţat la BURLĂCIE? Dani Oţil, SĂRUT cu o concurentă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/11/2015, 10:03
A renunţat la BURLĂCIE? Dani Oţil, SĂRUT cu o concurentă GALERIE FOTO

În seara aceasta, Dani Oţil va urca pe scena “XFactor” în rolul burlacului dornic să se aşeze la casa lui.

Şi cum oferta e variată, matinalul are de unde alege, că, deh, are balta peşte. Stârnit de juraţii care vor cu orice preţ să-i găsească o iubită, matinalului i-a picat cu tronc o moldoveancă din Iaşi venită la preselecţii, care înainte de cei trei de “DA” ai juriului la care speră, se alege cu unul, atipic, de la Dani: un sărut în toată regula.

CLICIK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Horia Brenciu a încercat să-l combine cu o tânără din Maroc

În ultima ediţie a concursului, Majdouline, o tânără care se află de 10 ani din Maroc, brunetă şi extrem de focoasa, a atras imediat atenţia juraţilor, a prezentatorilor şi a publicului. Cu atât cu mai mult cu cât a venit şi însoţită de sora ei geamănă.

Impresionat de felul în care arată tânăra, juratul Horia Brenciu a încercat să o apropie pe tânără de Dani Oţil, spunându-i acesteia că prezentatorul este un tip irezistibil şi punând-o să-l îmbrăţişeze.
Astfel că Dani Oţil şi Majdouline s-au strâns cu foc în braţe chiar pe scenă, în văzul tuturor.
După ce a primit doar doar două voturi favorabile şi un NU de la Ştefan Bănică Junior, Majdouline a stat câteva minute în compania lui Dani Oţil, pe canapea, în culise, unde i-a explicat că este dezamăgită de felul în care s-a descurcat pe la concurs.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×