Nimeni nu va mai suferi de mahmureală! Cele mai bune remedii, după o noapte stropită cu alcool

Filon Stan   
în Hotnews
01/10/2017, 00:07
Nimeni nu va mai suferi de mahmureală! Cele mai bune remedii, după o noapte stropită cu alcool

Cu toţii ştim cum se manifestă mahmureala. Unii au parte de ea mai des, alţii mai rar. Reţetele de mai jos funcţionează însă pentru toată lumea. Îţi iau durerea de cap cu mâna! Simptomele mahmurelii sunt provocate de deshidratare, combinată cu scăderea nivelului de vitamine şi minerale din corp. Pentru a elimina mahmureala, este important să-i oferi corpului tău substanţele nutritive pe care alcoolul le-a diminuat.

Sportul te ajută să elimini mai repede toxinele din corp şi îţi provoacă sete, însă poate fi extrem de dificil să te mobilizezi să faci mişcare în asemenea momente, dar acesta este un tratament eficient pentru mahmureală. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Remediile pentru mahmureală, la îndemâna oricui

Verdeţuri pentru vitamină B. Nivelul de vitamină B12 scade dramatic în corp după o noapte de exces de alcool. Chiar dacă ai la îndemână vitamine sub formă de pastile, un efect mai bun îl au verdeţurile bogate în vitamine B: spanac, brocoli, pătrunjel şi frunzele de sfeclă.

Vitamina C este una dintre enzimele care contribuie la descompunerea mai rapidă a alcoolului în sânge. Sucul de citrice poate fi consumat înainte, după sau chiar în timp ce bei alcool pentru a atenuă efectele mahmurelii. Portocalele şi grepfrutul au cel mai mare conţinut de vitamină C.

Comprese calde – O compresă caldă pe frunte poate elimina mai repede durerea de cap, atunci când aceasta este problemă principală a mahmurelii. Încălzeşte un prosop umed sau o pungă de orez la microunde şi aplică-le pe frunte şi pe tâmple.

Ghimbir – Ghimbirul este folosit de mult timp pentru tratarea greţurilor şi a răului de mare. Acest remediu face minuni şi în cazul mahmurelii. Pentru prepararea ceaiului de ghimbir sunt necesare patru căni de apa în care se vor pune 10-12 bucatele de ceai de ghimbir proaspăt. Amestecul se va lăsa să fiarbă 10 minute, se va strecura, se va adăuga sucul de la o portocală, jumătate de lămâie şi 1/2 ceaşcă de miere de albine.

Orez, pâine prăjită sau supa – Organismul are nevoie de energie, când poate tolera alimente solide. Gheata – Se va aplica o compresa cu gheata pe cap sau măcar o compresa rece care va ameliora mahmureala. Suc – Sucul de portocale sau mere, în special, va contribui la creşterea nivelului de zahar din sânge şi va ajuta la diminuarea simptomelor de mahmureala.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×