Remedii naturiste pentru gastrită! Te scapă de durerea agasantă

Filon Stan   
în Hotnews
19/09/2017, 00:02
Remedii naturiste pentru gastrită! Te scapă de durerea agasantă

Dureri de stomac, senzaţie de arsură sau chiar stări de vomă! Cei care suferă de gastrită ştiu despre ce vorbim! Afecţiunea nu este una foarte gravă, dar durerea este supărătoare şi îţi afectează starea de spirit. Mulţi dintre cei care suferă de gastrită şi remedii naturiste, pe lângă tratamentul medicamentos. acestea se dovedesc în multe cazuri mai eficiente decât pastilele!

Gastrita poate fi provocată de factori ca:

– Stres fizic sau psihologic
– Infecţii cauzate de bacteria Helicobacter pylori
– Anxietate
– Consumul de alcool şi tutun
– Intervenţii chirurgicale Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Remediu naturist pentru gastrita! Sucul de cartofi face minuni

În funcţie de declanşatorii gastritei, iată câteva remedii naturale care au capacitatea de a ameliora simptomele:

Sucul de cartofi

Cartoful crud are proprietăţi antiacide, care reduc inflamaţia şi gazele din stomac. Spală şi curăţă de coajă doi cartofi. Dă-i prin răzătoare, apoi stoarce sucul. Diluează sucul obţinut cu apă călduţă. Este recomandat să se bea de trei ori pe zi. Prima dată poate fi înainte de micul dejun, apoi la prânz şi la cină.

Iaurtul natural

Proprietăţile din iaurtul natural previn inflamarea mucoasei gastrice. În plus, iaurtul este sursă bogată de probiotice, care au capacitatea de a distruge bacteriile din stomac. Pentru a preveni sau a trata gastrita, trebuie să mănânci trei ceşti de iaurt pe parcursul zilei.

Mierea

Printre numeroasele sale beneficii, mierea organică luptă şi împotriva gastritei, deoarece reduce senzaţia de arsură pe piept. În plus, vindecă mucoasa gastrică şi previne simptomele. Amestecă o ceaşcă de apă caldă cu două sau trei linguri de miere organică. Amestecă cu o lingură şi bea-o. Este recomandat să bei apa cu miere înainte de micul dejun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×