Relaţia Mihaelei Rădulescu cu Felix este sabotată? Ce fel de mesaje primeşte vedeta TV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/05/2015, 20:19
Relaţia Mihaelei Rădulescu cu Felix este sabotată? Ce fel de mesaje primeşte vedeta TV

Cea care face parte din juriul emisiunii Romanii au talent s-a dezlănţuit pe pagina ei de Facebook. Mihaela Rădulescu este de părere că cineva încearcă să-i strice relaţia pe care o are cu austriacul Felix Baumgartner.

Mesageria bărbatului este bombardată cu mesaje în care diverse persoane o denigrează pe Mihaela Rădulescu.

„Unii încă-i mai trimit poze şi diverse idei lui Felix, pe mesageria privată, crezând că… Pe bune, chiar nu ştiu ce cred, săracii. In fine, e unul care insistă dramatic, ba o poză cu mine şi cu Chişu în pat (mai, omule, aia e o secvenţă din filmul „Selfie”, l-am şi vizionat împreună), ba o poza cu Dani – vezi că Felix a aflat că nu vin de la mânăstire şi am avut un iubit înaintea lui.

Ultimul cu care încearcă el, săracul, să-l convingă pe Felix că e ceva grav, e dragul de Gigi – îmbrăţişarea aia straşnică, cu pupătură, la conferinţa de presă „Wings For Life”. Ce facem ?! Cum îi explicăm ăstuia şi muierilor care încearcă şi mai abitir la bietul om în mesagerie, că râdem de ne prăpădim şi că mi le arata pe toate?! Dacă mai sunteţi, io zic să faceţi un grup. Grupul celor care încearcă să ne despartă. E militant, are miză şi e atât de provocator pentru vieţile voastre.

Oare ce-i face pe unii atât de răi? Oare de ce unii sunt veşnic nemulţumiţi? Oare de ce femeile nu se prind că-s urâte şi nefeminine când sunt acre şi pricinoase ? Oare de ce unor bărbaţi li se pare că bărbăţia e poziţionată undeva între brutalitate şi şmecherie? Oare de ce abia când vin în România încep să-mi pun întrebările astea? Culmea, nu le simt pe pielea mea, ci le văd prea des în jur şi nu-mi place. Şi ce simplu e să fii om bun”, a postat Răduleasca pe Facebook.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×