Regiuni din deşertul Golfului Persic au fost inundate! Video! Imagini incredibile

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
17/11/2018, 21:49
Regiuni din deşertul Golfului Persic au fost inundate! Video! Imagini incredibile GALERIE FOTO
Mai multe regiuni din deşertul Golfului Persic au fost indundate din cauza ploilor.

Vremea este instabilă în Emiratele Arabe Unite, iar ploile căzute în ultima perioadă au dus către inundarea unor regiuni din deşertul Golfului Persic. Clipurile au fost publicate pe internet, iar oamenii au fost uimiţi cu privire la schimbarea incredibilă de vreme, ajungând ca deşertul să fie inundat de ape.

Meteorologii au anunţat că ploile nu se opresc aici şi în această săptămână vor avea loc în continuare precipitaţii în Emiratele Arabe Unite. Mai mult, autorităţile au luat decizia de a evacua aproape 4.000 de turişti care se aflau în vizită la situl antic Petra.

Regiuni din deşertul Golfului Persic au fost inundate

În aceleaşi zone, corpul unei fetiţe a fost luat de viitură, iar după îndelungi căutări autorităţile au anunţat decesul: „S-au încheiat căutările după ce am descoperit, la Madaba, corpul fetiţei ce era dată dispărută”, a anunţat directorul general al Apărării civile iordaniene, Mustafa Al-Bazaih. Starea incredibilă a vremii din zona Golfului Persic din cauza ploilor a dus la închiderea autostrăzii deşertului, cea care duce către sudul ţării, iar mai multe vehicule şi elicoptere au participat la ajutorarea locuitorilor izolaţi de ape şi căutarea celor care au dispărut. În unele zone, nivelul apei a crescut la patru metri, în regiunea Petra, precum şi în deşertul Wadi Moussa.

Au fost, din păcate, mai multe victime, nu dor fetiţa care fusese dusă de viitură. La sud-vest de Amman, în Madaba, au fost opt victime, în timp ce la Dabba patru oameni au murit şi încă o tânără în sudul ţării, la Maan.

În sudul ţării, autorităţile au declarat stare de urgenţă, în zona portului de la Marea Roşie. Această tragedie din Iordania vine la o distanţă de doar două săpătmâni de valul de inundaţii care a curmat vieţile a 21 de iordanieni.

Captură realizată din timpul inundaţiilor care au avut loc în deşertul din Golful Persic. Imagini incredibile cu vegetaţia sub ape
Captură realizată din timpul inundaţiilor care au avut loc în deşertul din Golful Persic
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×