Anunţ de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/11/2017, 13:31
Anunţ de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Regele Mihai este supravegheat îndeaproape de consiliera sa Constanţa Iorga, care s-a mutat de câţiva ani în Elveţia, la Aubonne, acolo unde Regele Mihai locuieşte din 2006, într-o vilă închiriată. 

Tot la reşedinţa privată din Elveţia sunt încă de anul trecut şi două călugăriţe ortodoxe care, alturi de infirmierele şi medicii elveţieni, îl îngrijesc pe Regele Mihai.

Care este starea Regelui Mihai

La sfârşitul săptămânii trecute, starea Regelui Mihai s-a agravat. „Majestatea Sa prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei”, a transmis luni Familia Regală, într-un comunicat oficial:

„Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au revenit în Elveţia aseară, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale. Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuale.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×