Liviu Dragnea a anunţat când va avea loc referendumul de modificare a Constituţiei

Mirela Apostol   
în Hotnews
03/09/2017, 00:00
Liviu Dragnea a anunţat când va avea loc referendumul de modificare a Constituţiei

Liviu Dragnea a anunţat că va avea loc un referendum de modificare a Constituţiei, privind tema familiei.

Liderul PSD spune că în scurt timp acesta va urma să aibă loc:

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Referendum, în curând

„Legea referendumului, cu precizarea că săptămâna viitoare va trebui sa fie avizată în comisie şi adoptat raportul pentru ca la votul final următor să o adoptăm. Este o lege pe care trebuie sa o adoptăm repede, ea fiind necesară pentru a intra la vot final în Senat legea de modificare a Constituţiei cu privire la definirea familiei. Ştiţi că avem un angajament in acest sens, intenţia noastră este ca in această toamnă să ajungem că organizăm referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei.

Proiectul de lege este aproape gata, este dat la nişte specialişti să-l aibă o ultimă analiză după care o să-l discutăm în partid foarte rapid. Ne interesează să creştem şansele cetăţenilor români de a cumpăra terenurile româneşti. Nu putem să stăm indiferenţi la ceea ce se întâmplă în România cu terenurile noastre care sunt cumpărate de către străini”, a spus liderul PSD, Liviu Dragnea.

Referendum de modificare a constitutiei, anuntat de Dragnea

Închide ×