Reacție fermă a PSD-ului după declarația de avere a premierului Ludovic Orban! I-au trimis un pachet cu un deodorant, mai multe conserve și 100 de lei

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 12:50
Reacție fermă a PSD-ului după declarația de avere a premierului Ludovic Orban! I-au trimis un pachet cu un deodorant, mai multe conserve și 100 de lei GALERIE FOTO
Fotografia postată de PSD CLuj. Sursa foto - facebook

Reacție fermă a PSD-ului după declarația de avere a premierului Ludovic Orban! Social democrații nu au stat prea mult timp pe gânduri și în replică la scandalul privind veniturile modeste ale liberalului au făcut o mișcare ce a stârnit râsul tuturor. Vă reamintim că Ludovic Orban a spus că în 2018, a trăit din 3.000 de lei lunar, alături de soția sa.

Reacție fermă a PSD-ului după declarația de avere a premierului Ludovic Orban!

„În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe luna.

Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în față problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban.

I-au trimis un pachet cu un deodorant, mai multe conserve și 100 de lei

Care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul”, se arată într-un mesaj postat pe o rețea de socializare ce aparține PSD Cluj.

Mai mult de atât, liderul filialei, Liviu Alexa, spune că dacă va fi nevoie îi va trimite premierului și „sarmale, șoșoni sau chiloți”. „Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va lua leafă de premier.

Dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Cei de la PSD Cluj au explicat și ce conține pachetul pentru premier. Astfel, înăuntru s-ar afla 100 de lei, un deodorant, o carte de psihologie cu titlul „Depresia în 60 de întrebări, cum să o depășim” și mai multe conserve de mazăre, naut și fasole.

Totodată, în pachetul se mai află și o conservă de pește și hribi. Vă reamintim că reacția vine după ce Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere. Potrivit documentului premierul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.000 de lei pe lună. „De-a lungul ultimilor 30 de ani am deținut funcții publice și nu te poți îmbogăți.

Poți avea, cel mult, un trai decent. Am un trai modest. Sunt un om care nu are aplecare spre a trăi pe picior mare. Nu asta e problema, ci cât de corect este un om. Nu trebuie să se înțeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect”, a declarat Ludovic Orban.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×