Reacția lui Mircea Badea, după ce Kovesi a câștigat votul din LIBE! ”Sunt fan!”

Raluca Ogaru  Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
27/02/2019, 14:57
Reacția lui Mircea Badea, după ce Kovesi a câștigat votul din LIBE! ”Sunt fan!”GALERIE FOTO
Mircea Badea, prima reacție după ce LIBE a votat-o pe Kovesi!

Mircea Badea a reacționat la câștigul Laurei Codruța Kovesi la Comisia LIBE. Controversatul jurnalist a scris un mesaj scurt și cuprinzător pe un site de socializare. Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a obținut astăzi, 27 februarie, un vot pozitiv de la Comisia LIBE. Un număr de 26 de voturi s-au dus către aceasta. Jean-Francois Bohnert a obținut 22 de voturi, iar Andres Ritte, doar un singur vot.

Mircea Badea, prima reacție de la câștigul Laurei Codruța Kovesi în Comisia LIBE

”Buahahahaha! Super! Sunt fan! Asa da. Va fi bairam!”, a scris Mircea Badea pe o rețea de socializare, după votul pozitiv la Comisia LIBE. Cu toate acestea, jurnalistul a lansat un atac la adresa fostei șefe a Direcției Naționale Anticorupție chiar în această dimineață, înainte ca aceasta să fie audiată de Comisia LIBE. ”Multă lume se întreabă de ce nu o susține nimeni pe Kovesi. Eu nu am înțeles ce înseamnă să o susținem. Adică ce să fac exact? Nu am înțeles cum să fac. Pe mine nu mă reprezintă Codruța. De aceea nu are sens chestiunea cu „reprezentantul nostru, Kovesi.

Măcar la Eurovision, publicul are șansa să voteze. Apoi vine un juriu de șmecheri și zice: ia uite ce a votat publicul! Ha-ha. Rămâne cum vrem noi. Și la Eurovision este un fel de stat paralel.Au venit niște băieți care au zis: ne doare undeva cum a votat lumea. Rămâne cum am stabilit noi. Dar măcar a votat lumea. Nu s-a ținut cont, dar măcar s-a votat. La Kovesi e altceva. Nu m-a întrebat nimeni dacă vreau ca Laura Codruța Kovesi să fie la Parchetul European”, a spus Mircea Badea, pentru Antena 3.

Mircea Badea, reacție după câștigul Laurei Codruța Kovesi, după audierea în Comisia LIBE
Mircea Badea, reacție după câștigul Laurei Codruța Kovesi, după audierea în Comisia LIBE

Laura Codruța Kovesi, vot pozitiv de la Comisia LIBE!

Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a obținut cele mai multe voturi din partea Comisiei LIBE dintre toți candidații la funcția de procuror-șef al Parchetului European. Kovesi a primit 26 de voturi, fiind urmată cu 22 de voturi de Jean-Francois Bohnert, iar mai apoi de candidatul german Andres Ritter, care a primit un singur vot.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×