Reacția Deliei la așa zisul scandal cu Loredana, de la Cerbul de Aur!

Claudiu Ilie   
în Delia
07/09/2018, 14:32
Reacția Deliei la așa zisul scandal cu Loredana, de la Cerbul de Aur! GALERIE FOTO

Delia a fost târătă fără să vrea într-un scandal cu nimeni alta decât cu Loredana, imediat după super-recitalul de la Cerbul de Aur, dar a ieșit prompt cu o reacție! O anumită parte a presei a scris că Delia s-a supărat nevoie mare, după spectacol, deoarece nu ar fi fost primită la fel ca Loredana.

Delia se stramba ca reactie scandal Cerbul de Aur
Delia a reactionat urat dupa scandalul in care presa a implicat-o, dupa Cerbul de Aur

Mai mult, s-a scris chiar că artista ar fi vociferat imediat după spectacol că, deși ea a dat totul pe scenă, spectatorii nu au aplaudat-o și nu au încurajat-o cum ar fi trebuit și cum au făcut la spectacolul Loredanei Groza.

Citește și Delia, imagini necenzurate din vacanță! S-a pozat în poziții provocatoare și…

Citește și Iulia Vântur a apărut în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur!

Reacția Deliei după așa-zisul scandal de la Cerbul de Aur a venit pe Instagram

A apărut chiar și un citat al unui așa zis apropiat al vedetei. „Era foarte suparata ca oamenii din Brasov au fost mai reci si nu au aplaudat-o asa cum si-ar fi dorit, in conditiile in care a dat totul in spectacol. A parasit locul vociferand. Si-a revenit apoi si, dupa ce a privit lucrurile la cald, s-a relaxat”, ar fi spus acesta.

Reacția Deliei la toată povestea aceasta a venit imediat, pe o rețea de socializare. Foarte supărată, cântăreaţa a ţinut să dezmintă cele afirmate în articol, printr-o reacţie dură, calificând articolul drept ”o minciună grosolană“. În plus, Delia a povestit şi cum au stat de fapt lucrurile. „Ruşine pentru această fabulaţie! Ruşine pentru că efectiv nu vă pasă de realitate. Ruşine pentru că ocupaţi fiind cu invenţiile, nu aţi putut observa cum oamenii s-au bucurat de un spectacol, cântând alături de mine şi stând în picioare până după miezul nopţii. PS! Nu mai băgaţi zâzanie între artişti! La noi nu prea ţine”, a scris vedeta, ca raspuns la scandalul în care a fost implicată de presă, după Cerbul de Aur.

Delia s-a numărat printre artiștii care au concertat în a treia zi a festivalului ”Cerbul de Aur” și a încheiat seara cu un concert extraordinar. Cântăreața a plena Udrea zilele trecute și a găsit ocazia să o ia peste picior pe fista politiciană, care urmează să nască în Costa Rica. Artista a schimbat versurile de la piesa ”Despablito”. Mai exact, artista a spus ”Costa Rica” în loc de ”Puerto Rico”

Versurile sunt: ”Quiero quedarme embarazada en Puerto Rico” – tradus în româna: ”Vreau să rămân însărcinată în Puerto Rico”. Pe scena din Piața Sfatului versul a sunat astfel: ”Quiero quedarme embarazada en Costa Rica/ Vreau să rămân însărcinată în Costa Rica”, – locul unde se află și Elena Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×