Reacția acidă a lui Ion Țiriac după finala de la Roland Garros

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/06/2018, 10:13
Reacția acidă a lui Ion Țiriac după finala de la Roland Garros GALERIE FOTO

Reacția acidă a lui Ion Țiriac, după finala de la Roland Garros! Ion Ţiriac este unul dintre apropiații Simonei Halep.  Țiriac a recunoscut că a avut mici emoţii înaintea finalei de la Roland Garros, dar a fost convins că liderul mondial va obţine până la urmă primul titlu de Grand Slam al carierei.

„Simona a făcut un meci modest. Are însă un merit enorm că a stat cu adversara ei tot timpul, cu toate că nu a jucat cum a făcut-o joi (n.r. în semifinale cu Muguruza), însă meritul este 300 la sută al ei. Nici de data asta nu a renunţat absolut deloc la luptă. Românii să fie fericiţi”, a declarat Ion Ţiriac, la sfârşitul meciului cu Stephens.

Omul de afaceri a reuşit chiar să ghicească scorul setului decisiv, în meciul pe care Halep l-a câştigat cu 3-6, 6-4, 6-1, în faţa lui Sloane Stephens.

„Simona a făcut un meci modest”, declară Țiriac

Mi-a fost teamă înaintea primului set. Am spus că rezultatul va fi 6-1, 6-2 pentru una dintre cele două jucătoare. Dar după al doilea set, eram convins că dacă Simona va câştiga primul sau al doilea game, o să câştige cu 6-0 sau 6-1. Şi aşa a fost„, a declarat Ţiriac pentru site-ul italian ubitennis.com.

Întrebat cum a fost posibil ca, după ce a pierdut primul set şi a fost condusă cu 2-0 în actul secund, Halep să câştige 12 dintre ultimele 15 game-uri ale meciului, Ţiriac a răspuns: „E posibil, pentru că Simona e numărul 1„.

De la mijlocul celui de-al doilea set, mingea a circulat mai mult. Joi, contra Muguruzei, reverul său a fost mai rapid decât cel al lui Nadal, dar azi a fost cu totul alt meci. Stephens nu e devastatoare cu nicio lovitură, dar trimite înapoi orice minge.

Simona trebuia să deschidă terenul mai mult şi nu a făcut-o. S-a mulţumit să dea mingea înapoi. Apoi, a jucat 2 metri în spatele liniei, inadmisibil. Cu Muguruza nu a făcut-o, pentru că ştia că va pierde„, a mai precizat Ţiriac, o declaraţie care arată că jocul proaspetei campioane de pe zgura pariziană nu l-a mulţumit complet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×