RCS&RDS a vîndut operaţiunile din Cehia

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
23/03/2015, 14:18
RCS&RDS a vîndut operaţiunile din Cehia

RCS&RDS, liderul pieţei de cablu şi TV din România şi unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, a vândut operaţiunile de televiziune prin satelit din Cehia către Lama Group, controlat de omul de afaceri Petr Lamich.

RCS&RDS a intrat pe piaţa din Cehia în anul 2006 oferind serviciul de televiziune prin satelit Digi TV. Conform DigiZone, tranzacţia a fost încheiată şi este verificată de Consiliul Concurenţei din Cehia.

Grupul Lama Energy a fost înfiinţat de omul de afaceri ceh Petr Lamich la începutul anilor ’90. Lama Energy este producător şi furnizor de gaze naturale şi energie electrică, dar oferă şi servicii de telefonie mobilă. Din 2010, grupul este implicat şi în explorarea de petrol şi gaze prin subsidiara Lama Oil & Gas.

RCS&RDS a vândut deja operaţiunile din Croaţia, Slovacia şi Serbia şi mai operează în Ungaria, Spania şi Italia. Prioritatea RCS&RDS sunt pieţele din România şi Ungaria, care au încă potenţial de creştere.

În ţara noastră, compania deţine singura televiziune de ştiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, UTV.

Sursă: www.capital.ro

Un hacker, recompensat cu 10.000 de dolari de Facebook. Cum a fost posibil

Cum ajungi falit fără să ştii după o excursie cu maşina în afara ţării

Lovitură pentru PRO TV! DECIZIA care schimbă tot! Cătălin Măruţă…

DOLIU ÎN MUZICA ROM NEASCĂ! A murit tatăl lui TUDOR GHEORGHE

Ioan Rus o compară pe Kovesi cu Vlad Ţepeş

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×