ŞOC la ANTENA 1! Răzvan şi Dani au rămas fără emisiune!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/03/2015, 00:00
ŞOC la ANTENA 1! Răzvan şi Dani au rămas fără emisiune!

Proiectele de emisiuni de la Antena 1 cad unul după altul, după ce patronul Dan Voiculescu a ajuns după gratii. Ultimul eşec, emisiunea ”Pot să fac asta”! Totul era bătut în cuie, vedetele fuseseră alese, juriul, la fel, numai că, brusc, show-ul a fost sistat. Se pare că şefii postului au tremurat de frica unui noi eşec şi nu au mai dat undă verde marelui proiect.

Revista Spy scrie despre o emisiune care s-a inregistrat, insa nu s-a mai difuzat pe post din motive halucinante.

Retinerea lui Dan Voiculescu in Dosarul I.C.A. a creat haos la antene, acolo unde lucrurile par ca merg din rau in mai rau. Astfel, investitiile in transferul unor producatori care in trecut au lucrat la ProTv, asa cum este cel al Monei Segall, s-au dovedit total nerentabile.

Productii precum “Dansez printre stele” sau “Hells Kitchen” nu au adus profitul scontat si au pierdut duelul audientei cu emisiunile rivale ale postului din Pache Protopopescu. Daca mai punem la socoteala si esecul celor de la “Serviciul Roman de Comedie”, un alt transfer de la Pro (cu tot cu producatorul Alice Brenciu), este clar ca omul nu prea sfinteste locul la postul din Baneasa.

Iar dezastrul managerial nu s-a oprit aici. Revista Spy a aflat ca, in spatele cortinei, Antena 1 a pregatit o alta productie de mare efect. Este vorba de emisiunea “I Can Do That”, tradusa de cei de la antena “Pot sa fac asta”, care consta intr-o provocare la care erau supuse mai multe vedete, cele care ar fi trebuit sa picteze, sa patineze sau sa faca acrobatii si jonglerii. Ideea nu a ramas la stadiu de proiect, au fost alesi si participantii, printre care Victor Slav, CRBL, Jorge, Giani Kirita, Ramona Badeascu, Andreea Balan si Jojo”.

Victor Slav era concurent in emisiunea care nu a mai fost difuzata la Antena 1

Victor Slav era concurent in emisiunea care nu a mai fost difuzata la Antena 1

Au taiat productia

 

Razvan ar fi trebuie sa faca parte din juriul noii emisiuni de la ANtena. Nu a fost sa fie

Razvan ar fi trebuie sa faca parte din juriul noii emisiuni de la ANtena. Nu a fost sa fie

In plus, se stiau si numele celor din juriu: Razvan si Dani, dar si un alt import de la ProTV, Mihai Petre. Toate bune si frumoase, au urmat filmarile pentru emisiune, iar apoi surpriza. Emisiunea nu a mai aparut pe post. Din informatiile publicate de Revista Spy, mai marii postului din Baneasa au realizat perspectiva unui nou esec si au luat aceasta decizie.

MIhai Petre ramane somer

MIhai Petre ramane somer
Sursa: www.cancan.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×