Răzvan Fodor, declarație de dragoste la Asia Express pentru una dintre colegele sale: ”Eram un puștan pe atunci”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/02/2020, 14:54
Răzvan Fodor, declarație de dragoste la Asia Express pentru una dintre colegele sale: ”Eram un puștan pe atunci”
Răzvan Fodor a fost îndrăgostit de Nico în adolescență. Sursa foto: Instagram.com

Răzvan Fodor (44 de ani) i-a luat prin surprindere pe toți când și-a declarat deschis dragostea pentru una dintre colegele sale de la „Asia Express”, emisiune difuzată la Antena 1. Cântărețul a mărturisit că pe vremea în care era doar un puști a fost îndrăgostit de Nico.

Răzvan Fodor, îndrăgostit de cântăreața Nico, în copilărie

Competiția „Asia Express” în care s-au înscris nouă echipe nu este doar despre foamete, obstacole și drumuri grele, ci și despre dezvăluiri fabuloase. În cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena 1 fostul prezentator „Vorbește lumea” Răzvan Fodor și-a declarat iubirea pentru cântăreața Nicoleta Matei, pe numele de scenă Nico (50 de ani).

„Nu știu dacă ajută la ceva asta acum, dar vreau să știi că în urmă cu 20 de ani am fost îndrăgostit de tine”, i-a spus actorul colegei sale Nico în timpul competiției din Asia. „Eram un puștan pe atunci” a ținut să mai adauge concurentul care face echipă cu chef Sorin Bontea.

Cum a reacționat cântăreața la această mărturisire sinceră

Declarația concurentului nu a rămas fără răspuns pentru că Nico a dezvăluit la rândul ei că a fost atrasă de Răzvan Fodor. Fiica cântăreței, Alexandra Matei, s-a simțit puțin ofensată de sinceritatea debordantă a mamei sale care i-a atras atenția că tot ce spune va apărea pe micile ecrane.

„Și eu te-am plăcut”, a mărturisit Nico, în timp ce fiica sa a fost auzită spunând: „Te vede tati!”. În prezent, ambii concurenți de la „Asia Express” sunt căsătoriți și au la rândul lor copii. Răzvan și Irina Fodor sunt împreună de foarte mulți ani și au o fetiță pe nume Diana Elena care acum are 9 ani.

Pe de altă parte cântăreața este măritată cu Laurențiu Matei de circa 25 de ani, iar din această căsnicie a rezultat un singur copil, Alexandra, cu care vedeta face echipă în show-ul de la Antena 1. Nico și Alexandra au intrat în cursa pentru ultima șansă, dar din păcate au fost nevoite să părăsească competiția.

Soția lui Răzvan Fodor, Irina, suferă de pierderi de memorie

Irina Fodor, soția concurentului de la „Asia Express” a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că a început să aibă probleme de sănătate în momentul în care a rămas însărcinată. Partenera lui Răzvan Fodor a scris pe blogul personal că se confruntă cu situații ilare încă din anul 2011, mai exact suferă de pierderi de memorie.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun.

Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nuuiţi să…»”, a scris fosta prezentatoare TV în urmă cu aproximativ 2 ani pe blogul personal.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×