Răzvan Ciobanu, atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu: „Este disperată să nu …”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/07/2015, 13:44
Răzvan Ciobanu, atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu: „Este disperată să nu …”

Designer-ul Răzvan Ciobanu a avut o reacţie extrem de acidă la adresa femeilor trecute de prima tinereţe care încearcă să se menţină tinere fie prin sport fie cu ajutorul altor artificii.

Răzvan Ciobanu le-a dat exemplu pe cele două dive, Jennifer Lopez şi Mihaela Rădulescu spunând că ambele sunt disperate să aibă un look sexy şi tineresc. „Ce am înţeles eu: că Jennifer Lopez este la fel de disperată, precum şi Mihaela Rădulescu (sau Mihaela Rădulescu este la fel de disperată că şi Jennifer Lopez) să nu îi zică „lumea” că-i babă.

Acum ele nu-s „babe”, doar penibile din punct de vedere stilistic. Şi nu am să înţeleg de când rochiile pentru prostituate, de centură, au devenit „statment” fashion. Şi jur că nu sunt pudic, încuiat,etc…şi nici nu consider că vârstă dictează garderoba.

Dar „miros” disperarea şi asta le/o face să fie unsexy”, a scris Răzvan Ciobanu pe pagina unui site de socializare.

Cine este Jennifer Lopez?

Jennifer López este o actriţă şi cântăreaţă americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York. Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

Mihaela Rădulescu se iubeşte cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din toamnalui 2014. Vedeta de televiziune l-a cunoscut pe celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă în cadrul unui interviu, realizat de ea, ocazie cu care, după spusele ei, şi-a şi propus să-l cucerească.

ĂSTA E GIGI BECALI! GEST FENOMENAL pentru românul condamnat la MOARTE! Familia a primit vestea cu lacrimi în ochi

Cariera profesională

Vedeta TV a prezentat şi realizat emisiuni la posturi precum B1 TV şi Pro TV, iar la Antena 1 a prezentat şi realizat timp de şapte ani emisiunea „Duminica în familie”. A fost jurat şi în show-ul „Românii au talent”.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×