Razie în forță a poliției în cluburile din București. Amenzi de 170.750 lei.VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 14:09
Razie în forță a poliției în cluburile din București. Amenzi de 170.750 lei.VIDEO GALERIE FOTO
Razie în forță a poliției în cluburile din București, pe data de 1 februarie

Razie în forță a poliției în cluburile din București, vineri, 1 februarie 2019. Mai exact, polițiștii din cadrul Secției 8 și ai Serviciului de Investigare a Criiminalității Economice și Poliția Sectorului 2, au desfășurat această acțiune împreună cu reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență-București–Ilfov, Inspectoratul Teritorial de Muncă București și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumului.

În urma controlului pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale în cluburile aflate în Capitală, au constatat încpălcarea mai multor prevederi legale. Drept urmare, cei care au încălcat legile, s-au ales cu amenzi usturătoare.

Razie în forță a poliție în cluburile din București, 1 februarie

Este vorba despre Legea nr. 33/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecți8a persoanelor. Iar, pentru încălcarea eu, au fost aplicate 4 amenzi în valoare totală de 4.000 lei. „Pentru încâlcarea prevederilor legale privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, fără îndeplinirea condițiilor stabilite prin lege, a fost aplicată 1 sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei.

Razie in forță a poliției în cluburile din București. Amendă de 170.750 lei.VIDEO
În urma controlului pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale în cluburile aflate în Capitală, au constatat încpălcarea mai multor prevederi

Totodată, pentru încălcarea legii privind fumatul în spații publice închise, au fost aplicate 2 amenzi. De asemenea, privind nerespectarea prevederilor legate de comercializarea produselor numai în cadrul termenului de valabilitate sau folosirea în activitatea de producție și depozitare a unor spații conforme, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale de 6.000 lei.

Mai mult, s-au primit și 4 amenzi, în valoare totală de 27.500 de lei, pentru abaterile în legătură cu avizele și autorizațiile de securitate de incendiu. În cadrul acețiunii, a mai fost aplicată și o sancțiune contravențională, de 120.000 de lei, pentru încălcarea unor aspecte ale Codului Muncii, legate de anumite obligații ale angajatorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×