Războiul vaccinului continuă! Olivia Steer, un nou mesaj controversat!

Ionuţ Cataramă  
înStiri mondene
06/05/2018, 16:58
Războiul vaccinului continuă! Olivia Steer, un nou mesaj controversat!
Olivia Steer a lansat un alt atac devastator pe facebook împotriva celor care susţin vaccinarea în România.

Fosta vedetă TV nu se lasă. Războiul vaccinului continuă! Olivia Steer, un nou mesaj controversat! Cei vizaţi sunt toţi cei care s-au declarat în favoarea vaccinării.

Soţia lui Andi Moisescu a lansat un nou atac devastator, pe facebook, împotriva celor care au susţinut campaniile de vaccinare. Olivia Steer vorbeşte despre faptul că Germania ar fi ajuns la concluzia că „rujeola nu există”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Războiul vaccinului continuă! Olivia Steer, un nou mesaj controversat! „Sunteţi cei mai buni!”

Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista, prin eforturile comune ale tuturor ministrilor sanatatii, premierilor, medicilor cu state vechi de plata la producatorii de medicamente, blogggeriilor cumparati pe 5 lei, mass media, pe 10 lei, cit si trollilor ce se gudura la o bere si un mic, rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara!

E vorba de acea boala ce se credea ca ar fi provocata de un virus, dar a carui existenta nu a putut fi dovedita de nici un cercetator/biolog/virusolog/imunolog, in ciuda premiului de 100.000 euro pus in joc, de un biolog neamt. Drept pentru care, in lipsa oricaror probe stiintifice, Curtea Suprema din Germania a decretat ca “rujeola nu exista”, iar ca vaccinarea s-a facut din “motive sinistre”.

Mai jos, un mesaj ce surprinde excelent impactul campaniei provaccinare, in Romania, in cincinalul trecut!

Bravo, baieti! Tineti-o tot asa!!! Sinteti cei mai buni! :))„, a scris Olivia Steer pe reţeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×