Războiul a reizbucnit în familia lui Marian Drăgulescu: „Larisa a încercat să se sinucidă cu două cuţite”

Răzvan Scarlat   
în Reality show
11/03/2014, 17:40
Războiul a reizbucnit în familia lui Marian Drăgulescu: „Larisa a încercat să se sinucidă cu două cuţite” GALERIE FOTO

Războiul dintre Larisa Drăgulescu şi fostul soţ, gimnastul Marian Drăgulescu, a reizbucnit. Cei doi se ceartă din nou, motivul fiind tot copiii şi responsabilităţile pe care le are fiecare în privinţa acestora, anunţă libertatea.ro.

Cînd toată lumea credea că au făcut pace, Larisa şi Marian Drăgulescu şi-au ascuţit din nou armele şi au pornit la război. Scandalul a reizbucnit luni, după ce fosta soţie, alături de care Drăgulescu are doi copii, l-ar fi acuzat pe acesta că s-ar fi masturbat în faţa micuţilor.

Fostul gimnast neagă cu vehemenţă tot ceea ce-i impută Larisa, lansînd şi el, la rîndul său, acuze grave la adresa acesteia.

„Regret că mi-am pierdut stăpînirea de sine şi am lovit-o. Nu cred că am greşit cu nimic în relaţia cu Larisa. Sînt oripilat de afirmaţiile ei. N-am o explicaţie de ce minte, poate vrea să se afirme. Adevăratul motiv al conflictului n-a fost ce a insinuat ea, ci faptul ca a cheltuit toţi banii strînsi la teledonul organizat de Realitatea TV pentru fetiţa noastră, circa 7.000 de lei (2.000 de euro – n.r). Suma a fost virata în contul ei, iar ea s-a dus la mall să cheltuiască banii pe haine”, a povestit Marian, conform ziarulring.ro.

„Are lucruri de firma şi tot ce-şi doreste, am răsfăţat-o, am ţinut-o ca în puf… Numai o trusă de fard din cele cîteva ale ei costă 400 de euro, iar un inel 2.000 de euro”, susţine el.

marian_dragulescu_07567600

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×