Războiul fraţilor Dolănescu se acutizează! “E o nulitate!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
06/07/2018, 17:53
Războiul fraţilor Dolănescu se acutizează! “E o nulitate!”

Banii au stat la mijloc între ei, iar acum lucrurile sunt din ce în ce mai rele. Războiul fraţilor Dolănescu se acutizează.

Ultimele declaraţii ale acestora vorbesc de la sine despre relaţia rece dintre cei doi.

Războiul fraţilor Dolănescu se acutizează! “Îl roade invidia!”

După moartea lui Ion Dolănescu, băieţii acestuia, Ionuţ şi Dragoş, s-au luptat aprig pentru moştenirea de peste un milion de euro rămasă în urma cântăreţului. După ce procesul s-a terminat şi averea a fost împărţită, lumea se aştepta ca relaţia să devină mai puţin tensionată. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Dimpotrivă! Ionuţ Dolănescu l-a atacat pe fratele său, care a început o carieră politică în Costa Rica, unde a fost ales deputat!

Procesul fraților Dolănescu, pentru succesiunea averii tatălui lor, regretatul Ion Dolănescu, s-a încheiat în urmă cu un an, însă între cei doi frați au rămas resentimente. Recent, Ionuț a avut o reacție de respingere la adresa fratelui mai mic, atunci când l-am întrebat ce părere are despre cariera de politician a lui Dragoș, în Costa Rica. De aici, s-a aprins din nou fitilul scandalului. ”Poate să ajungă și președinte în Costa Rica, n-am nevoie de el, tot o nulitate este! Caracterul lui e același. Tata a fost și el parlamentar, iar lumea îl ține minte tot ca pe un interpret de muzică populară, nu ca pe un politician (n.r. Ion Dolănescu a fost deputat în legislatura 2000-2004)”, a declarat, pentru Click!, Ionuț Dolănescu.

Răspunsul lui Dragoş Dolănescu nu s-a lăsat prea mult aşteptat! ”Se vede că îl roade foarte tare invidia. Și caracterul lui a rămas același, din câte observ! Nulitate? Lasă, că e el o mare valoare! Are puține cuvinte în vocabular. La fel a vorbit și de mama, care este un medic respectat (Margarita Valenciano este medic ginecolog în Costa Rica). Tatăl meu, care mai înainte de toate a fost un mare om, are o carieră mult prea frumoasă ca artist, și e normal ca lumea să îl știe așa, chiar dacă a cochetat și cu politica. A fost un tată extraordinar, un mare patriot și credincios ortodox. Dar fratele meu uită un lucru, că și el a încercat să intre în politică și a fost exclus după ce a făcut o mare gafă: a confundat poluarea cu poluția! (scurgere spontană a lichidului seminal la bărbați, în timpul nopții). Pe el lumea îl știe ca fiind fiul lui Ion Dolănescu, nu pentru ceva realizări”, a spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×