Război între cele mai sexy vedete ale PRO TV-ului! Toată lumea aşteaptă explozia! Află cine sînt frumoasele la un pas de incăierare!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
03/03/2014, 12:31
Război între cele mai sexy vedete ale PRO TV-ului! Toată lumea aşteaptă explozia! Află cine sînt frumoasele la un pas de incăierare! GALERIE FOTO

Razboi intre cele mai sexy vedete ale PRO TV-ului! Toata lumea asteapta explozia! Afla cine sunt frumoasele la un pas de incaierare

Pana de curand, Nicoleta Luciu si Gina Pistol avea o relatie agreabila. Nu erau chiar cele mai bune prietene, dar nici nu se dusmaneau.

Insa in ultima vreme, cele doua sunt intr-un razboi rece. Totul se trage de la celebra emisiune “Vocea Romaniei”, unde Nicoleta Luciu a avut rol de coprezentatoare. Pe coridoarele institutiei se aude ca bruneta nu se mai afla in gratiile producatorilor, acestia luand-o din ce in ce mai mult in calcul pe Gina Pistol.

gina-pistol-barbati

De altfel, la ultima editie a emisiunii, blonda a aparut de cateva ori in fata camerelor de filmat, sub diverse pretexte, dar fara a avea un rol bine definit in economia show-ului.

MEDIA

Bineinteles, Nicoletei nu i-a picat deloc bine vestea, asa ca acum cele doua se poarta foarte rece una cu cealalta atunci cand se intalnesc. In PRO TV, toata lumea asteapta scanteia care sa declanseze scandalul. Cei mai incantati sunt barbatii, caci ce poate fi mai sexy decat o rafuiala intre cei mai de succes iepurasi Playboy din istoria Romaniei?!

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×