Rareș Bogdan, amenințare directă! „Cine se atinge de veniturile românilor zboară din Guvern!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 09:05
Rareș Bogdan, amenințare directă! „Cine se atinge de veniturile românilor zboară din Guvern!” GALERIE FOTO
Europarlamentarul Rares Bogdan spune că nimeni nu se atinge de pensiile românilor. Sursa foto - PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Europarlamentarul Rareș Bogdan a transmis o amenințare directă pentru toți cei care ar putea să diminueze veniturile pe care le încasează românii în acest moment!

Rareș Bogdan, amenințare directă!

„Nu vom permite nimănui să se atingă de pensiile românilor. Asta e clar! Cine se atinge de pensiile românilor, va zbura din Guvern. Cine se va juca cu veniturile românilor va zbura complet.

Va coborî pe toboganul istoriei, nu doar electoral. Sigur, trebuie să fim extrem de raţionali şi să căutăm venituri.

„Cine se atinge de veniturile românilor zboară din Guvern!”

Nu trebuie să discutăm doar de cum ne împărţim sărăcia. Trebuie să căutăm formule prin care să aducem bani la buget!”, a spus Rareş Bogdan la România TV.

Mai mult de atât, europarlamentarul susține că speră ca oamenii să înțeleagă faptul că liberalii nu le vor tăia pensiile sau salariile, așa cum au spus social democrații după ce au pierdut guvernarea.

„Îmi doresc ca pentru PNL şi PSD pensiile românilor să  nu mai fie subiect pe care să îl jucăm electoral în spaţiul public. Pentru ca oamenii să vadă că cei care conduc sunt oameni responsabili, şi nu se ating de venituri.

Eu vă spun o chestie. În Guvernul României, dl Cîţu nu este singur! Nu se va juca nimeni cu acest lucru. Un ministru nu este de capul lui, el trebuie să respecte linia asumată de Guvern”, a mai spus Rareş Bogdan.

„Mâine avem Biroul Naţional al PNL şi să nu credeţi că anumite lucruri vor rămâne fără consecinţe. Un ministru nu poate face lucrurile de capul lui.

Voi cere mai multor miniştri să îşi rezolve problemele de comunicare, îi voi ruga prieteneşte, colegial, să înţeleagă că comunicarea cu presa este esenţială pentru performanţele Guvernului, dar şi pentru performanţele electorale din 2020 ale celor din PNL”, a mai spus politicianul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×