Cum poţi să ocoleşti cozile de la RAR pentru a-ţi înmatricula maşina

Iuliana Spirache   
în Stiri de ultima ora
17/11/2017, 20:29
Cum poţi să ocoleşti cozile de la RAR pentru a-ţi înmatricula maşina

Cozi de sute de metri s-au format la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din fiecare judeţ cât şi la unităţile teritoriale ale Registrului Auto Român (RAR) s-au format după ce s-a decis eliminarea timbrului de mediu. 

Românii apelează din ce în ce mai mult la ideea de a aduce maşini din diferite ţări din Europa, iar înainte ca să intre în circulaţie, aceste vehicule trebuie să treacă pe la Registru Auto Român pentru o verificare amănunţită, chiar înainte de a intra în posesia plăcuţelor de înmatriculare. 

Anunţ de ultima oră de la RAR

Astfel, reprezentanţii Registrului Auto Român a luat o decizie importantă şi a anunţat că la toate unităţile din România se pot face programări prin intermediul unui call-center naţional (012-9672). În acest caz, soşferii au posibilitatea să se programeze în judeţele limitrofe dacă în unitatea din zonă în care încearcă obţinerea documentelor necesare înmatriculării este aglomerat. 

Conform oficialilor RAR, cel mai mare număr de programări pentru eliberarea documentelor necesare în vederea înmatriculării maşinior second-hanc aduse din străinătate s-a întregistrat în partea de nord a ţării, extizându-se apoi către centru şi est.

Sursă: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×