Sora lui Mark Zuckerberg, agresată sexual în avion! Ce i-a făcut pasagerul de lângă ea!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
01/12/2017, 18:00
Sora lui Mark Zuckerberg, agresată sexual în avion! Ce i-a făcut pasagerul de lângă ea! GALERIE FOTO

Clipe de groază pentru sora fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg! Randi Zuckerberg susţine că a fost hărţuită sexual în timpul unui zbor cu linia aeriană Alaska Airlines. Femeia a transmis o scrisoare către compania amintită, în care precizează că personalul din avion a văzut comportamentului bărbatului agresor, dar nu a luat nicio măsură concretă. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Randi Zuckerberg spune că un bărbat a început să-i vorbească vulgar în timpul unui zbor între Los Angeles şi Mazatlan, Mexic. Incidentul s-ar fi produs chiar în compartimentul business, scrie Daily Mail. Tânăra de 35 de ani a transmis o scrisoare de nemulţumire către CEO-ul Alaska Airlines, Brad Tilden şi vicepreşedinţii companiei aeriene.

Randi Zuckerberg, hărţuită sexual într-un avion!

În scrisoarea amintită, sora lui Mark Zuckerberg scrie că a fost pusă într-o situaţie „extrem de incomodă” de pasagerul care a stat lângă ea în avion. Potrivit acesteia, bărbatul a lansat comentarii vulgare, explicite şi ofensatoare. „A început să-mi vorbească despre cum se atinge, m-a întrebat dacă am fantezii cu colega mea de călătorii, a vorbit despre cum arată femeile din jur, folosind cuvinte vulgare”, a povestit sora lui Zuckerberg.

Angajaţii companiei i-au oferit femeii un alt loc în avion. „Apoi m-am gândit…De ce să mă mut? Eu sunt cea hărţuită”, a declarat Randi Zuckerberg. Tânăra nu şi-a părăsit locul şi spune că bărbatul respectiv a consumat numeroase băuturi alcoolice, pe tot parcursul zborului. reprezentanţii companiei au spus că au declanşat o anchetă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×