Ramona Bădescu, împlinită și fericită de când a devenit mamă: ”Ceea ce trăiesc acum nu este un film”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/03/2020, 10:21
Ramona Bădescu, împlinită și fericită de când a devenit mamă: ”Ceea ce trăiesc acum nu este un film”
Ramona Bădescu dezvăluiri despre rolul de mamă, dar și cine este tatăl copilului ei. Sursa foto: Instagram.com

Ramona Bădescu (51 de ani) a devenit pentru prima dată mamă în septembrie 2019, iar de atunci întreaga lume a actriței s-a schimbat radical. Vedeta se poate declara o mamă împlinită și mărturisește că se dedică în totalitate creșterii fiului ei despre care spune că este o realitate, nu un film.

Actrița Ramona Bădescu despre bucuria de a fii mamă

Frumoasa actriță originară din Craiova Ramona Bădescu a devenit mamă când nimeni nu se mai aștepta. Minunea din viața ei, un băiețel căruia nu i-a dezvăluit numele, a venit pe lume pe 17 septembrie 2019, zi în care vedeta a plâns când a simțit conexiunea unică creată între ea și bebeluș. Au trecut mai bine de 5 luni și fostul fotomodel a povestit cum decurge fiecare zi alături de copilul ei de când a devenit mamă.

„Cele mai frumoase 5 luni și jumătate din viața mea! Fiecare zi alături de fiul meu este o zi unică și diferită. Ceea ce mi se întâmplă și ceea ce trăiesc acum nu este un film, e o realitate. A fost o realitate dificilă în prima săptămână, după ce am ieșit din maternitate, unde totul era foarte organizat.

Acolo mi-l îngrijeau, îl îmbăiau, după aceea, toate aceste lucruri le făceam de una singură acasă. Chiar dacă aveam ajutor, am vrut din primul moment să îmi cresc eu copilul și să simt ce înseamnă să fii cu adevărat mămică”, a spus frumoasa actriță într-un interviu pentru click.ro.

Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu de când este mamă

Ramona Bădescu a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet și își dedică tot timpul creșterii fiului ei pe care nu-l scapă din ochi în ciuda faptului că are două bone care o ajută în casă. Vedeta a declarat că adoră să stea cu băiețelul ei pe care-l duce adesea la mare și căruia îi pregătește personal masa pentru că a început diversificarea încă de la vârsta de 4 luni.

Actrița care locuiește de ani buni în Italia a mai spus că nu mai are timp să meargă la evenimente sau la saloanele de înfrumusețare, dar asta nu înseamnă că nu are timp să fie „întotdeauna aranjată, dichisita, fardată”. Frumoasa brunetă petrece clipe memorabile alături de fiul ei și spune că se dedică în totalitate fiului său despre care nu a spus când îl va boteza.

„Viața mea s-a schimbat total de când sunt mamă! Clipele mele, momentele mele le trăiesc prin intermediul programului băiatului meu, pentru că  orice făceam eu înainte, momentele mele de relax, de sală de sport, de întâlniri, de shopping, s-au cam rărit și s-au transformat într-o totală dedicație pentru fiul meu”, a mai spus Ramona Bădescu, potrivit sursei menționate anterior.

Cine este tatăl copilului actriței Ramona Bădescu

„Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu!  Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales.

Chiar dacă am renunțat la foarte multe apariții TV și la foarte multe interviuri, am făcut-o din respectul pe care i-l port fiului meu și pentru că am considerat atât de emoționant acest moment, încât am lăsat totul deoparte”, a ținut să adauge frumoasa actriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×