A rămas însărcinată la 15 ani şi a născut. Ce s-a întâmplat după aceea

Bogdan Pavelescu   
în Monden
13/09/2017, 17:25
A rămas însărcinată la 15 ani şi a născut. Ce s-a întâmplat după aceea GALERIE FOTO

O femeie din Australia, care a născut pentru prima oară la 16 ani, a dezvăluit că mai are încă 7 copii cu acelaşi bărbat.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sharon Jabbour din Melbourne, Australia, era elevă la liceu când a rămas însărcinată în 1999. Acum, femeia de 34 de ani a povestit cum a fost încurajată să facă avort, iar când a refuzat, a fost criticată pentru decizie, conform Daily Mail

 

“Majoritatea oamenilor mi-au spus că eram prea tânăra că să fiu mamă, de aceea mi-au recomandat să fac avort. Nu am luat în considerare această opţiune”, a mai adăugat femeia.

 

La două luni după ce a împlinit 16 ani, ea a născut-o pe Symonne, primul ei copil. La scurt timp, Sharon şi-a dat seama că îşi doreşte o familie numeroasă alături de tatăl copilului ei.

Ea şi soţul ei, Ramsey, au 8 copii împreună, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani.

 
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×