Raluca Turcan: ”Klaus Iohannis, somat de PSD cu plângerea penală, astfel încât să nu mai aibă ieșiri publice!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/08/2018, 12:00
Raluca Turcan: ”Klaus Iohannis, somat de PSD cu plângerea penală, astfel încât să nu mai aibă ieșiri publice!”
Klaus Iohannis, somat cu plangerea penala de PSD, sustine Raluca Turcan

Liberala Raluca Turcan face zid în jurul președintelui Klaus Iohannis și aduce acuzații grave social-democraților! Aceasta a scris pe Facebook că președintele României, Klaus Iohannis, este somat de PSD cu plângerea penală, astfel încât să nu mai aibă ieșiri publice.

„Condamnatul Liviu Dragnea își imaginează că, folosind aceleași metode cu care își controlează partidul, îl poate șantaja pe Președintele României! Prezența și mai ales discursul Președintelui Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL i-au speriat în așa măsură pe liderii PSD încât sunt pregătiți să facă orice pentru a împiedica cea mai legitimă voce a țării din a vorbi despre haosul guvernării PSD-ALDE. Amenințat cu un document prin care urmează să fie acuzat de înaltă trădare, Președintele este somat practic de către un condamnat să nu mai vorbească!

Klaus Iohannis, somat de PSD să nu mai aibă ieșiri publice! ”Spre disperarea PSD și a condamnatului din fruntea sa!”

Lui Liviu Dragnea îi este imposibil să priceapă că în această țară trăiesc oameni care nu-și pierd coloana vertebrală și nici glasul odată cu ea în fața unor acțiuni de intimidare! Spre disperarea PSD și a condamnatului din fruntea sa!”, scrie Raluca Turcanu pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că documentul pentru punerea sub acuzare a președintelui Klaus Iohannis este gata! Șeful statului este acuzat în documentul respectiv de înaltă trădare!

Liderul PSD a declarat că documentul este gata, însă nu s-a luat încă o decizie privind depunerea sa la procuratură! Social-democratul a spus că nici cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu încă nu a discutat pentru a lua o decizie.

Dragnea a susţinut însă că există multe elemente pentru care Klaus Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare. ”Sunt multe acţiuni ale lui Iohannis care pot îmbrăca forma trădării. Nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu e imposibil. Sunt acţiuni care au adus deservicii României”, a afirmat liderul PSD, la Antena 3.

De înaltă trădare a fost acuzată și Viorica Dăncilă, premierul României! Procurorii DIICOT au început urmărirea in rem pentru două fapte reclamate în plângerea depusă împotriva premierului Dăncilă: înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională. Liderul PNL, Ludovic Orban, este cel care a făcut plângerea penală!

”Am depus o sesizare la Parchetul de pe lângă ÎCCJ privind anumite fapte săvârşite de Viorica Dăncilă, dar şi de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, legate de pregătirea, adoptare şi aducerea la cunoştinţa opiniei publice a tot ceea ce s-a întâmplat cu memorandumul. Sesizarea a fost depusă de mine, Ludovic Orban, în calitate de cetăţean al României. E o obligație morală. Afectează interesele României, e un lucru, grav, riscă să distrugă orice urmă de credibilitae a României, să dinmamiteze punți contrsuite în zeci de ani. Riscă să pună în pericol interesele fundamentale puse pe talcioc de Dragnea și acoliții lui. Nu am putut să stau pasiv și să văd cum România e distrusă de niște pigmei care se joacă cu lopățica. Am considerat că e necesar ca cineva să cerceteze aceste fapte. E vorba despre niște fapte, dar pot să fie indicii temeinice, semne de întrebare cu privire la aceste fapte și infracțiuni. Uzurparea de funcții, difuzarea de informații secrete, refuzul de informare al președintelui. Nu pot să accept ca un clan certat cu legea, cu bunul simț, cu democrația, să dinamiteze interesele externe ale României și să facă praf imaginea țării și să pună mai presus intersele lor de clan. Sunt cel mai mare susținător al parteneriatului strategic cu SUA. Sesizarea nu are legătură cu subiectul în cauză, ci cu ceea ce au făcut Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea”, declara preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×