Raluca Pastramă se topește pe picioare! Cum am fotografiat-o, fără Pepe

Ana Chivu   
în Stiri mondene
08/12/2018, 16:34
Raluca Pastramă se topește pe picioare! Cum am fotografiat-o, fără Pepe GALERIE FOTO
Raluca Pastramă, mai slabă decât niciodată!

Raluca Pastramă se străduiește să arate din ce în ce mai bine, mai ales după cele două sarcini pe care le-a avut. Aceasta a fost surprinsă la un concert pentru copii. Cu toate că a născut de câțiva ani buni, soția lui Pepe pare că acum se topește pe picoare. Cu toții știm că titulatura de vedetă are nevoie de atenție, fiind mai mereu sub privirile tuturor, însă pare că Raluca a cam exagerat cu dieta.

Ca și după prima sarcină cu fetișa cea mare a lui Pepe, aceasta a surprins cu slăbirea spectaculoasă. În trecut, bruneta a fost nevoită să scape chiar de 25 de kilograme. Aceasta pare că nu este niciodată mulțumită de silueta sa, așa că nu se abate de la dietă și stil de viață sănătos. Schimbarea ei radicală a uimit pe toată lumea. Iată câteva poze cu Raluca Pastramă înainte și după ce a slăbit miraculos!

Raluca Pastramă, îngrijorător de slabă!

Raluca Pastramă este foarte atentă la cum arată, mai ales că a devenit deja mamă de două ori. Aceasta a reușit să scape în numai 4 luni de zile de nu mai puțin de 25 de kilograme. Pepe, soțul său, a dezvăluit în trecut cum a reușit bruneta să revină la formele inițiale, dar să se și mențină.

Raluca Pastramă cu câteva kilograme în plus
Raluca Pastramă cu câteva kilograme în plus

„A ţinut dietă, normal, ca orice femeie gravidă care naşte. Mănâncă consistent, nu-i ştiu meniul pe dinafară, dar mănâncă şi carne, proteine. Secretul este că mănâncă extraordinar de puţin, doar ca să-şi potolească foamea. Doar ciuguleşte”, a declarat în trecut soțul Ralucăi.

Raluca Pastramă a slăbit la doar 4 luni de la naștere!
Raluca Pastramă a slăbit la doar 4 luni de la naștere!

Se pare că din meniul tinerei mămici nu lipsește cunoscutul pui la grătar și salata verde. De asemenea, sportul este și el de bază în aventura siluetei. „Dieta mea este copilul meu, după care alerg toată ziua. Au fost şi dietă şi sport şi mâncare sănătoasă, de toate”, a dezvăluit Raluca Pastramă despre dieta pe care o ține.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×