Raluca Lăzăruț a devenit mamă, în mare secret. Fosta prezentatoare TV locuiește de câțiva ani în SUA. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/05/2020, 11:59
Raluca Lăzăruț a devenit mamă, în mare secret. Fosta prezentatoare TV locuiește de câțiva ani în SUA. Foto
Raluca Lăzăruț a devenit mamă, în mare secret. Fosta prezentatoare TV locuiește de câțiva ani în SUA. Sursa foto: Instagram.com

Fosta prezentatoare de televiziune Raluca Lăzăruț s-a mutat în urmă cu aproximativ 6 ani în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de iubitul ei, iar în urmă cu doar câteva luni a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a povestit în cadrul unei interviu care este noua sa viață și cum se descurcă în plină pandemie.

Raluca Lăzăruț a devenit mamă în plină pandemie de coronavirus

Frumoasa brunetă Raluca Lăzăruț a născut în urmă cu 4 luni, devenind astfel mamă pentru prima oară. Aflată de câțiva ani în America fosta prezentatoare TV a declarat că și-a luat toate măsurile de protecție, mai ales că a născut în plină pandemie.

Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit la naștere numele Gemma. Raluca Lăzăruț este foarte mândră de fetița sa, evitând să o expună public. Singura fotografie cu micuța a fost postată pe contul de Instagram când fetița a împlinit 4 luni.

Cum se descurcă fosta prezentatoare TV de când a devenit mamă și stă acasă

Raluca Lăzăruț a povestit că iese extrem de rar din casă, iar atunci când o face are întotdeauna mască de protecție și mănuși. Vedeta se bucură perioada aceasta de timpul petrecut alături de micuța sa, dar și de soț pentru că acesta lucrează acum de acasă.

„Suntem în autoizolare de mult, n-am avut încotro. Adică efectiv nu ne-am văzut cu absolut nimeni de când s-a declanșat această carantină, n-am făcut excepții.

Dezinfectăm pachetele care ne sunt livrate acasă, purtăm măști și mănuși când ieșim la cumpărături, ne facem datoria, să spun așa”, a declarat aceasta într-un interviu pentru revista VIVA.

Fosta prezentatoare TV, îngrijorată pentru mama sa care este medic

Raluca Lăzăruț a mărturisit că perioada aceasta toate gândurile ei se îndreaptă către familia pe care a lăsat-o în țară, în special la mama sa care lucrează în prima linie.

De asemenea, vedeta este tristă că va sărbători ziua de naștere a bunicii sale departe de casă, femeia ajungând la onorabila vârstă de 90 de ani.

„Sunt bine, sănătoși toți. Bunica mea face 90 de ani săptămâna viitoare și mi-ar fi plăcut să o sărbătoresc cumva, cine știe dacă o mai prind în viață până apuc eu să merg acasă? În anii trecuți îi mai trimiteam câte un buchet de flori de ziua ei, așa se bucura, săraca! 

Mama e în prima linie, săraca, îți dai seama câți oameni vede în fiecare zi… Știu că e foarte atentă și dezinfectează totul, că poartă mască, că se spală pe mâini înainte și după ce vede un pacient.

Ea e puternică, de 3 ori femeie, așa a fost întotdeauna. Și, vorba ei, cu imunitate zdravănă. Mă rog să ne-o țină Dumnezeu mult timp sănătoasă și voioasă”, a mai spus Raluca Lăzăruț, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×