Raluca Bădulescu își face griji pentru fostul soț din cauza COVID-19. Vali Pungă locuiește de ani buni în Spania

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/03/2020, 17:52
Raluca Bădulescu își face griji pentru fostul soț din cauza COVID-19. Vali Pungă locuiește de ani buni în Spania
Raluca Bădulescu își face griji pentru fostul soț din cauza COVID-19. Vali Pungă locuiește de ani buni în Spania. Sursa foto: Instagram.com

Raluca Bădulescu și Vali Pungă nu mai formează un cuplu de mulți ani, dar cu toate acestea au o relație de prietenie foarte strânsă, mai ales că fotomodelul este tatăl copilului juratei „Bravo, ai stil!”. Vedeta este extrem de îngrijorată pentru fostul soț pentru că acesta trăiește în Spania, țară puternic afectată de pandemia de coronavirus.

Raluca Rădulescu se teme pentru fostul soț din cauza coronavirusului

Jurata emisiunii de modă „Bravo, ai stil!” de la Kanal D stă cu sufletul la gură perioada aceasta din cauza COVID-19. Raluca Bădulescu se teme pentru viața și sănătatea persoanelor dragi din viața ei, în special pentru fostul soț Vali Pungă care locuiește în Spania de ani buni.

Spania este cea de-a doua țară europeană afectată grav de coronavirus, însă vedeta mărturisește că tatăl copilului ei și-a luat toate măsurile de precauție în ceea ce privește virusul din China și părăsește locuința doar pentru a-și plimba cățelul sau alte nevoie esențiale. În plus, cei doi vorbesc foarte des și se țin la curent cu ultimele informații.

„Țin legătura cu toată familia mea, cu prietenii mei. Vali (n.r. Vali Pungă), tatăl copilului meu, se află la Madrid, dar vorbim foarte des. Îmi povestește că situația acolo este foarte dificilă, de altfel vedem cu toții la TV, că țara este foarte afectată de această pandemie”, a declarat Raluca Bădulescu pentru libertatea.ro.

Jurata „Bravo, ai stil” despre rutina fostului soț în plină pandemie de coronavirus

„Este bine, sănătos, dar are o rutină foarte riguroasă. Are un cățeluș pe care l-a adoptat de aici, din țară, așa că îl plimbă cum este reglementat în această perioadă acolo: doar 30 de metri, în fața blocului.

Se conformează regulilor: merge la supermarket, la farmacie. În rest, ziua și-o petrece dezinfectând și făcând curățenie. Suntem sănătoși, optimiști că totul va fi bine”, a continuat vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

De asemenea, jurata de la Kanal D le-a dat fanilor săi de pe rețelele de socializare și câteva sfaturi utile pentru a trece peste situația cu care se confruntă o lume întreagă la ora actuală. Raluca Bădulescu este de părere că ar trebui să folosim acest timp liber în avantajul nostru.

„Cred trebuie privim cu optimism această perioadă pe care o petrec în casă, ca pe un timp pe care trebuie îl folosim în avantajul nostru.

Nu am mai petrecut atât de mult timp în familie și îmi dau seama ne putem găsi bucuria în lucrurile simple: gătim împreună, ne uităm la un filme, facem curățenie”, a scris jurata pe pagina de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×