Raluca Arvat, schimbare radicala. Vezi cum arată ACUM prezentatoarea TV

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/10/2017, 22:35
Raluca Arvat, schimbare radicala. Vezi cum arată ACUM prezentatoarea TV GALERIE FOTO

Raluca Arvat nu mai are nimic de-a face cu imaginea rebelă pe care o afişa la pupitrul ştirilor sportive de la Pro Tv. Tunsoarea asimetrică şi coafura cu „ţepi” au dispărut, iar din brunetă s-a transformat într-o roşcată cu bucle şi ochelari de vedere. Şi piesele vestimentare din dressingul ei sunt mult mai sobre.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

La premiile Radar de media, prezentatoarea care actualmente lucrează la TVR 2, a adoptat o ţinută masculină, cu pantaloni, cămaşă şi vestă. Zâmbetul a rămas însă acelaşi.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată acum Raluca Arvat

Anul trecut, bruneta, care a devenit mama unui băieţel, a decis să se mute la televiziunea publică, iar schimbarea pare că şi-a pus amprenta asupra look-ului, dar şi a stilului ei vestimentar.

Raluca Arvat a părăsit postul din Pache Protopopescu, toamna trecută, după 20 de ani de Pro Tv. Vedeta a bătut palma cu televiziunea publică şi prezintă principalul jurnal de la TVR 2.

Raluca, şi-a început cariera în 1996, ca reporter la Pro TV Braşov, oraşul ei natal. În 2000, Raluca Arvat a devenit prima femeie care a prezentat un jurnal de ştiri din sport la o televiziune comercială. În urmă cu trei ani Raluca a părăsit pupitrul ştirilor pentru a-şi creşte băieţelul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×