Cel mai mare DONJUAN din vestiarul lui REGHE a LOVIT IAR! S-a cuplat cu o BOMBĂ SEXY CELEBRĂ!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
01/04/2014, 14:31
Cel mai mare DONJUAN din vestiarul lui REGHE a LOVIT IAR! S-a cuplat cu o BOMBĂ SEXY CELEBRĂ! GALERIE FOTO

Dacă nu prea mai iese în evidenţă cu ceea ce face pe teren, fotbalistul Mihai Răduţ se poate lăuda cu viaţa personală. Şi, deşi încearcă să fie cât se poate de discret, fotoreporterii Click! l-au demascat! Avem dovada că mijlocaşul le-a înlocuit pe Gina Pistol şi Anda Adam cu o altă blondă din showbiz: cântăreaţa Alina Crişan.

1

Una rece, una caldă pentru stelistul Mihai Răduţ.  Fotbalistul în vârstă de 23 de ani prinde din ce în ce mai rar echipa şi a fost chiar la un pas să părăsească formaţia campioană în iarna trecută. Nu-i merge bine în carieră, însă are cine să-l consoleze.

2 3

Fotoreporterii Click! au fost însă în alertă şi nu s-au lăsat păcăliţi de încercările lui Răduţ de a-i „dribla”! Aşa că vă prezentăm imagini în exclusivitate cu Mihai şi Alina, iubita lui oficială. Care Alina? Blonduţa Crişan (30 de ani), fostă componentă a trupei ASIA, lansată pe piaţa muzicală după despărţirea trupei sub numele de Alinka. Cei doi au fost surprinşi zilele trecute în Piaţa Dorobanţi din Capitală, la cumpărături, aşa cum procedează orice cuplu.

4

S-au plimbat printre tarabe şi s-au oprit în zona dulciurilor. Au şi gustat câteva dintre produse, apoi, după ceva discuţii, au şi cumpărat prăjituri.

S-au mai uitat prin piaţă, dar nu le-a mai fost pe plac nimic, aşa că s-au îndreptat spre maşină. Pardon, maşini, pentru că fiecare venise cu automobilul personal: Alina cu un Audi negru, Mihai cu un Mini, de aceeaşi culoare. Galant, fotbalistul a avut grijă pe stradă de iubita lui, fiind extrem de protector în momentul în care au traversat spre parcare. Apoi s-au urcat fiecare la volan şi au mers direct la reşedinţa jucătorului, din zona Herăstrău.

5

Au intrat în garajul subteran şi nu au mai ieşit din bloc până a doua zi. Răduţ a încercat să fie o prezenţă discretă în peisajul monden, dar lucrurile nu prea i-au ieşit, aşa că a apărut  în ipostaze tandre cu Cristina Săvulescu, Gina Pistol şi Anda Adam.

6

În ultima perioadă, internaţionalul român s-a ascuns cât a putut de mult. Şi nu pentru că s-ar fi concentrat exclusiv asupra fotbalului, ci pentru că a vrut să-şi ţină noua cucerire departe de ochii curioşilor.

Combinat cu bombe sexy

Răduţ este un personaj cunoscut în rândul domnişoarelor din high-life-ul bucureştean. S-a iubit cu femei celebre şi nu s-a sfiit să recunoască asta. Răduţ a avut o relaţie de trei ani cu designerul Cristina Săvulescu, poreclită Angelina Jolie de România. După despărţire s-a aruncat în braţele Ginei Pistol, alături de care a trăit aproape un an, timp în care fata făcea naveta Bucureşti-Târgu Jiu, pentru că el evolua la Pandurii. Apoi, s-a zvonit că a avut o aventură cu Anda Adam, neocnfirmată de el.

Alina s-a lansat în A.S.I.A, în 2002

Intrarea în showbiz a clujencei Alina Crişan (30 de ani) s-a produs pe 8 decembrie 2002, când a câştigat concursul „Alege A.S.I.A” (PRO TV), înlocuind-o în trupă pe Alexandra-Cristina Potora. Mutarea în Capitală şi succesul cu formaţia – care s-a destrămat în 2006 –  i-a deschis Alinei Crişan gustul pentru bărbaţi celebri şi bogaţi. Pe lista ei se află Alex Piţurcă, afaceristul vâlcean Dan Leasă, care este cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, dar şi cuceritorul Codin Maticiuc. După îndelungi încercări în plan muzical, Alina a reuşit să-şi găsească un drum ca solistă solo, iar acum cântă cu numele de scenă Alinka. În 2012 a lansat hit-urile „Get a life (Mama Yette)” şi „Nada Mas (Pego Pego)”, împreună cu Nick Kamarera.

7

SURSA: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×