RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Răduleasca l-a săpat pe Bebe Cotimanis? Detaliul care o dă de gol

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/10/2015, 13:20
RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Răduleasca l-a săpat pe Bebe Cotimanis? Detaliul care o dă de gol

Constantin Bebe Cotimanis (60 de ani) nu ştia că va fi dat afară de la Pro Tv. Dovada este un interviu acordat cu doar câteva zile înainte de a fi înlocuit cu Florin Călinescu (59 de ani), la emisiunea „Românii au Talent”. Nu este nici o noutate că actorul şi Mihaela Rădulescu (46 de ani) se înţepau reciproc în cadrul show-ului, dar se pare că tocmai acesta ar fi fost şi motivul pentru care Cotimanis a fost dat afară.

În cadrul unui interviu acordat pentru Adevărul, la 8 octombrie, actorul a povestit că se pregăteşte să filmeze preselecţiile pentru „Românii au talent” la Cluj, semn că nu era pus în temă cu mutarea pe care urma să o facă postul Pro Tv. Bebe Cotimanis habar nu avea că va fi dat afară şi înlocuit în postura de jurat al show-ului cu Florin Călinescu, după cum o dovedesc declaraţiile lui din ultimele zile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Săptămâna viitoare vom fi la Cluj, pentru „Românii au talent“, pe urmă avem Chişinău, Craiova, Iaşi. Avem de alergat 4-5 săptămâni. Jurizăm opt ore pe zi, patru ore pauză de prânz, din nou patru ore pauză seară. Ne-a apucă 12 noaptea”, spunea Cotimanis.

Întrebat despre relaţia cu Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis a recunoscut că s-a certat cu vedeta şi în spatele camerelor de filmat şi şi-a amintit de un episod peste care Răduleasca nu a vrut să treacă: „Facem asta şi în direct. Nu este regie, este condiţia pe care am avut-o la semnarea contractului. (…) Nu avem regii făcute, eu m-am temut mult de chestia asta. Odată mi-a zis Răduleasca să trecem o fetiţă, dar eu n-am putut s-o trec. Ea cânta foarte bine, dar momentul în sine nu merita să treacă. Ea era o minune de copil, dar am avut de ales şi am ales cum am vrut eu. Am plâns că n-am putut s-o trec. Am rugat-o să mă ierte, dar ea a zis că nu”.

Toate aceste declaraţii le-a făcut în urmă cu doar câteva zile să fie dat afara de la Pro TV, semn că nu ştia că va fi înlocuit şi că nu avea alte proiecte în plan, aşa cum anunţase postul tv, în comunicatul de despărţire: „Datorită experienţei sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci Românii au talent, a contribuit din plin la descoperirea talentelor şi a mizat de fiecare dată pe emoţia pe care concurenţii au reuşit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat”.

În locul lui Bebe Cotimanis, rolul de jurat îi revine lui Florin Călinescu, care a părăsit postul în urmă cu doi ani, pentru a patra oară. Anunţul a fost făcut luni (12 octombrie), chiar de Florin Călinescu, invitat în platoul ştirilor de la ora 19.00.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×