Avea o rablă în garaj de mai bine de 20 de ani! A rămaş şocat când a auzit oferta pentru ea!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
20/12/2017, 15:50
Avea o rablă în garaj de mai bine de 20 de ani! A rămaş şocat când a auzit oferta pentru ea! GALERIE FOTO

Un bătrân din Germania a dat lovitura vieţii sale! Nepoţii îi tot cereau să renunţe la rabla din garaj, care ocupa locul degeaba de mai bine de 20 de ani! Omul era însă foarte ataşat de maşina sa, care ajunsese însă o epavă. De ani de zile şi-a tot propus să o restaureze, dar niciodată nu a găsit timp pentru asta. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Povestea maşinii a fost făcută publică de producatorii unei emisiuni TV care au găsit „rabla” în garajul omului respectiv. Maşina era însă un Porsche Signal Red. Modelul a fost construit în 1964 în doar 500 de exemplare, el având la început numele de 901. În urma unui conflict cu Peugeot, Porsche i-a schimbat numele în 911, număr în jurul căruia s-a construit în ultimele decenii legenda fabricantului german de automobile.

Rablă vândută cu 126 de mii de euro! Maşina era Porsche Signal Red!

Cei de la Porsche au aflat de existenţa „epavei” şi au decis să o cumpere. Aceştia au plătit 126.000 de euro în schimbul ei. Maşina a intrat imediat în proces de recondiţionare, iar acum arată senzaţional. De menţionat şi faptul că maşina a fost reconditionată cu piese originale şi peste 50% din vechea caroserie a fost păstrată.

Modelul a fost expus de Porsche în muzeul său şi este cel de-al 57-lea din serie. De asemenea, recondiţionarea maşinii a costat dublul preţului de achiziţie. Circa 250 de mii de euro au investit cei de la Porsche pentru a readuce la viaţă bolidul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×