Puya este în doliu! „Fratele” său a murit

Maria Cristina  
înStiri mondene
13/06/2018, 10:25
Puya este în doliu! „Fratele” său a muritGALERIE FOTO

 

Puya este în doliu! „Fratele” său a murit – Un caz cutremurător șochează România! Cântărețul Puya este în doliu, după ce „fratele” său a fost găsit mort în camera de hotel.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Weekend-ul trecut, Răzvan Lucan alias „Fratele”,  i-a însoțit pe Puya și Sișu la Brăila, acolo unde aveau să susțină un concert. După spectacol, cei trei au rămas să petreacă peste noapte într-un hotel din oraș. Răzvan Lucan a fost găsit mort în camera de hotel, în cursul zilei de luni, a declarat o sursă din mediul judiciar pentru cancan.ro.

Puya este în doliu! „Fratele” său a murit

Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă. Potrivit aceleiași surse, fratele de suflet al lui Puya ar fi consumat substanțe interzise în cantități mari.

În urmă cu 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-un dosar fabulos. „Fratele” lui Puya, împreună cu alți doi tineri, se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era atunci căpitanul echipei naționale de fotbal.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×