Puya este în doliu! „Fratele” său a murit

Maria Cristina   
in Stiri mondene
13/06/2018, 10:25
Puya este în doliu! „Fratele” său a murit GALERIE FOTO

 

Puya este în doliu! „Fratele” său a murit – Un caz cutremurător șochează România! Cântărețul Puya este în doliu, după ce „fratele” său a fost găsit mort în camera de hotel.

Weekend-ul trecut, Răzvan Lucan alias „Fratele”,  i-a însoțit pe Puya și Sișu la Brăila, acolo unde aveau să susțină un concert. După spectacol, cei trei au rămas să petreacă peste noapte într-un hotel din oraș. Răzvan Lucan a fost găsit mort în camera de hotel, în cursul zilei de luni, a declarat o sursă din mediul judiciar pentru cancan.ro.

Puya este în doliu! „Fratele” său a murit

Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă. Potrivit aceleiași surse, fratele de suflet al lui Puya ar fi consumat substanțe interzise în cantități mari.

În urmă cu 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-un dosar fabulos. „Fratele” lui Puya, împreună cu alți doi tineri, se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era atunci căpitanul echipei naționale de fotbal.

Ştirea MOMENTULUI

Rezultate loto 6 din 49, duminică, 19 august 2018. Iată numerele câștigătoare!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.