Putin ameninţă întreaga planetă! „Lumea nu a mai văzut aşa ceva până acum!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
26/05/2018, 14:56
Putin ameninţă întreaga planetă! „Lumea nu a mai văzut aşa ceva până acum!”
Putin ameninţă întreaga planetă. Preşedintele Rusiei susţine că omenirea ar putea trăi un dezastru uriaş în scurt timp.

Preşedintele Rusiei a vorbit despre problemele cu care se va confrunta omenirea în perioada următoare. Putin ameninţă întreaga planetă!

Vladimir Putin susţine că o criză economică fără precedent la nivel global s-ar putea produce cât de curând din cauza restricţiilor economice impuse discreţionar, conform ziare.com. Discursul rusului vine în contextul în care SUA şi Donald Trump au ameninţat administraţia de la Moscova cu sancţiuni economice importante, la fel cum au făcut-o şi cu diverse state din Europa, cu China, cu Canada sau cu Mexic.

Putin ameninţă întreaga planetă! „Nu avem nevoie de războaie!”

Sistemului de cooperare multilateral – a carui constructie a durat atatia ani – nu ii mai este permis sa evolueze. Dimpotriva, este distrus intr-o maniera brutala. De fapt, a incalca regulile a devenit noua regula, in acest context.

Capacitatea statelor de a impune sanctiuni economice, in mod arbitrar si fara a se supune niciunui control, da nastere tentatiei de a folosi acest instrument represiv din nou si din nou, fara discernamant, indiferent de intelegerile care se incalca in acest fel.

Lipsa de consideratie pentru norme si pierderea increderii, laolalta, ar putea produce o criza a sistemului cum lumea n-a mai vazut pana acum.

Nu avem nevoie de razboaie comerciale si nici macar de armistitii comerciale. Avem nevoie de un tratat de pace care sa aiba sens„, a spus Vladimir Putin la Forumul Economic Internaţional.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×